Pet13 komentáře u knih
Kniha se mi velmi líbila. Poutavě je zde popsána hrůza, kterou musela od svých šestnácti let projít. Byla tolik statečná a nesobecká až se tomu v dnešní době ani věřit nechce.
Kniha se mi moc líbila, jen těžko jsem ji vždy odkládala. Napětí od začátku do konce. Určitě si přečtu i další knihy této autorky.
Úžasná kniha plná napětí. Udrží váš v napětí od počátku do konce. A ten neskutečný závěr. Moc se mi líbila a Kate mi sympatická nebyla...
Kniha se mi moc líbila, téměř jsem se od ní neodtrhla. Napětí bylo od začátku do konce. Těším se na pokračování.
Úžasná kniha od které se neodtrhnete. Těším se na další knihy této paní spisovatelky a doufám, že budou stejně napínavé a dechberoucí jako tato.
Byla to první kniha od této autorky a nebýt Čtenářské výzvy asi bych ji nikdy nečetla, přesto se mi moc líbila. Jen jsem měla trochu problém s orientací v podezřelých osobách.
Velmi zajímavá kniha. Zpočátku trochu chaotická než se člověk zorientuje v postavách, nakonec skvělé početní. Po zamyšlení a vstřebání děje vám běhá mráz po zádech.
Přečteno jedním dechem.
Kniha se mi velmi líbila. Je to třetí kniha od autorky (Bábovky a Osm) a musím říct, že byla zatím nejlepší. Hance jsem fandila, i když občas byla na facku. Líto mi bylo Zory. A Hubert? ...No comment.
Knížka se mi líbila. Konec měl trochu rychlý spád, ale nebylo to nejhorší.
Kniha se mi moc líbila. Přečtená byla jedním dechem a i slza ukápla. Vřele doporučuji.
Napínavá česká detektivka. Zajímavá zápletka. Určitě to není poslední kniha od této autorky, kterou jsem četla.
Kniha se mi velmi líbila, krásně se četla. Poutavá byla od prvního okamžiku až do konce. V některých chvílích jsem měla chuť sbalit se a vydat se na PCT:-))
Velmi zajímavá kniha pro všechny, kteří se chtějí dozvědět něco více o problematice autismu. Mě osobně nejvíce překvapilo to, že knihu napsal sám třináctiletý autistický chlapec. Kniha určitě stojí za přečtení.
Kniha se mi moc líbila. Byla plná napětí a dobrodružství. Také zajímavosti ze života indiánů byly zajímavé. Za mě skvělé, B. Woodová opět nezklamala.
Tak nevím, knihu jsem dočetla s velkými obtížemi, což mě dost překvapilo, protože předešlé knihy této autorky jsem přečetla jedním dechem. Zpočátku byla kniha velká nuda, zhruba v polovině se trochu rozjela a dala se dočíst. Takže kdo se do čtení pustíte, vydržte bude lépe.
Knihu jsem si vzala na dovolenou, byla jsem na ni moc zvědavá. Chvílemi jsem ji musela odkládat z důvodu obsahu, nešlo číst o těch hrůzách dále. Knihu jsem samozřejmě dočetla, je to skvělá kniha, smutná kniha, stále přemýšlím nad sílou zvoleného příběhu a nad tou prožitou hrůzou tety Hany.
Knížka se mi líbila, možná víc než Bábovky. Dost mě zaujaly poznámky k budoucímu vývoji příběhu.
Knížka se mi moc líbila, líbil se mi i konec, i když nemám ráda otevřené konce, ale sem se mi to hodilo. Líbily se mi odlišné povahy všech tří sester, jejich neshody, sváry i malá porozumění, prostě sourozenecké rozepře v dospělém věku. Nechyběl mi ani mužský pohled na věci, jen by to ještě více komplikoval. Knížku doporučuji.
Kniha se mi moc líbila, skvělá oddychovka. Vracet se k ní určitě nebudu, ale za ztrátu času ji určitě nepovažuji.
Kniha mě bavila, jen mi dost vadila ta spousta postav. Několikrát jsem musela pátrat, kdože to vlastně je. Závěr se předvídat dal, což mi vadilo nejméně a Sofie mě bavila. Myslím, že autorka má daleko lepší knížky než je tato