Peter74 komentáře u knih
Napriek tomu, že každý má svoje zmysly, väčšina ľudí vie predvídať, čo sa stane. Táto kniha ma povzbudila, podala možnosti, ako rozvíjať svoje schopnosti a nadobúdať cenné informácie,
budovaním mysle.
Dávkoval som si ju ako lieky pred spaním.
Zábavná knížka, ktorá zo začiatku poučila, neskôr aj pobavila, s humorom, čo sa v rodine s novorodencom dá zažiť.
Krásna knižka kňaza Mariána Gavendu, ktorú obohatil svojimi fotkami. Zozbieral v nej detstvo, dospelosť v rôznych náhod, situácií, ktoré pozažíval. Nakoniec našiel svoje pôsobenie v duchovnej sfére.
Usain Bolt nie je len úžasný človek, ale aj atlét šprintér, ktorý vo svojom mladom veku dosiahol úžasné výsledky.
Síce je kniha len zhrnutím športovej kariéry, stačí na pripomenutie jeho slávy, rekordov, ktoré sme zažili.
Sledujem športové podujatia, ale málo športovcov sa stali legendami, s takýmito výkonmi.
Po dlouhé době jsem si něco oblíbil. Touto úžasnou sbírku básní, která vystihuje podstatu věci a smysl člověka.
Moc hezké.
Tvorba pani autorky, zbierky básní, mi príjemne pohladila
a potešila dušu.
Ďalšia skvelá kniha slovenského Bárta poézie. Taktiež aj ilustrácie knihy.
Palec hore
Kniha o skvelej spisovateľke románov, ako začínala písať, presadzovala sa na knižnom trhu. Taktiež o
informáciách ako pomôcť budúcim autorom. Bol som prekvapený, nad procesom vydania. Náročná práca autora, prípadne vydavateľstva.
Nedalo mi ju to prečítať ešte raz.
Neodolal som jej. Vtiahla ma do deja.
Veľmi pekná knižka, ktorá ma potešila, poučila aj zabavila. Skvelo ju autor podal, zo skúseností a poznatkov, aké ľudia zažívajú počas života.
Veľa som sa o čaji dozvedel, ako aj to aký si vybrať a pripraviť.
Aj keď je to skvelá kniha, plná napätia a očakávania, z pohľadu hlavného hrdinu, písané z iného uhla, bol som trochu sklamaný.