petka-2007 komentáře u knih
Moje první setkání s touto spisovatelkou a musím říct, že jsem byla spokojena. Velmi dobře napsané, četlo se samo. Chvilku před tím, než vyšlo najevo, kdo za tím vším stojí, mi to "trklo", ale dojem z celé knihy určitě nezkazilo - naopak. Tuto knihu ráda doporučuji ostatním k přečtení.
Už je to opravdu dávno, kdy jsem ji četla, ale pamatuji si, že se mi hrozně líbila
Milá vzpomínka na dětství. Nezapomenutelné pečení dortu :-)
Poutavé, napínavé, dobře se četlo (jen jsem měla ze začátku trochu chaos ve jménech, ale to se po čase srovnalo). Kdo rád čte knihy s touto tematikou, k přečtení doporučuji.
Nádherné zpracování, nemohla jsem se jí v dětství nabažit!
Opravdu zajímavé, k zamyšlení. Kniha má spád, je akční, spousta zajímavých informací, včetně odkazů na ně. Očividně ty 3 roky, které tomu věnoval, přinesly ovoce. K přečtení rozhodně doporučuji.
Už je to opravdu dlouho co jsem ji četla, ale stále je to pro mne milá vzpomínka..
První kniha od této autorky a musím říct, že nezklamala.
Po psycholgické stránce drsné. Bylo zajímavé (jiné než jsem zvyklá, což je dobře :-)...), že převažoval monolog hlavní hrdinky, díky čemuž se čtenář mohl plně vcítit po pocitů, které mladá žena prožívala.
Psáno lehkou rukou, skvěle se četlo.
K přečtení určitě doporučuji.
Třetí díl v pořadí, co jsem četla, a zatím určitě nejlepší. Tato kniha mě vysloveně bavila. Nejvíce asi prolínání současnosti a období války. Čtivě napsáno, děj běží, nenudí, nutí vás číst dál a dál. Určitě doporučuji k přečtení.
Nu... souhlasím s uživatelem ttoper a ian.malcolm.... Očekávala jsem knihu s románovým příběhem, ne popis faktů... Zajímavé, ale příliš nenadchlo...
Tak to byla panečku jízda... :-) Moje první kniha od tohoto spisovatele a jsem maximálně spokojená! Kniha zaujme již na prvních stránkách, má parádní spád, nedovolí Vám se nudit. Rozhodně k přečtení doporučuji
Za mě parádní počtení!
Děj vás nenechá ani chvilku v klidu, dobré dialogy, neustále se něco děje. Výborně napsáno.
K přečtení rozhodně doporučuji
Jedna z knih mého mládí - od tohoto autora moje nejoblíbenější! Velmi se mi líbila!
Je to již spoustu let, co jsem ji četla, ale pamatuji si, že se mi moc líbila.
Skvěle se čte, moc mě bavila. Jen mě maličko zklamala strohým koncem(na to jak se spisovatelka během knihy u všeho rozepisuje), ale i tak rozhodně doporučuji ostatním!
Kniha mě mile překvapila, psána lehkou rukou, výborně se četla, bavila mě.
Za mne spokojenost, autor píše lehkou rukou, dobře se četlo.