Petr13103 komentáře u knih
Moc hezká kniha, připomíná mi trochu jeho krimi romány
Velmi dobrá kniha. V podstatě výběr známých románů
Tato kniha nebyla vůbec špatná, sice se některé tipy se spíše podobají TikTok lifehackům ale i tak dobrá časová investice.
Tak 51%.
Kniha se mi moc nelíbila. Bylo to takové moc plytké, žádné větší napětí a vrah?! Vraha jsem upřímně neuhodl, ale dle mého názoru to bylo dost nelogické, nebyl tam znát ten motiv (ani to rozlousknutí nebylo nějak šokující). A celé se to tak nějak vleklo, Každopádně, dávám plus za originalitu, za to, že místa v knize (Tommerup a Grónsko), souvisela s autory a poslední plus, za ten konec. Ten byl víceméně napínavý.
No, tahle kniha nic moc, ale, je to začátek dua Nordbo-Blædel a vím že už v Dánsku vyšla jejich další kniha Sår, takže jim šanci ještě dám
Bylo by hezké přečíst něco s Holmesem. Asi téhle bude 1.
Tak tohle bylo vážně…..
Špatný děj, nesympatické postavy, bez uzavřeného konce a příliš málo stran. Doporučuji radši Joa Nesba
Tato kniha mě osobně tato kniha přinesla pobavení. 5 hvězd jsem nedal proto že tato kniha neobnáší nejlepší kvality ale 4 hvězdy jsou akorát
Tato učebnice je zpracována dobře ale zatím pro mě příliš lehká
Tato kniha je super v tom že se muže zaměřit pouze na ten daný díl občas se na ni podívám i když jsem síla se probouzí tak 100x a pořád mě baví
Tato kniha nebyla špatná ale příběh se mi zdá tak trochu prázdný. Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdami a 3 jsou podle mě tak akorát. Kdo se mnou souhlasí ať dá like na tenhle komentář.
Musím přiznat že David Walliams není můj šálek kávy ale přesto mě tato kniha velmi překvapila a jsem spokojen. Sice si od Williamse nic nepřečtu ale tahle kniha mě velmi bavila
Tato kniha byla výborná popisovala základní info o postavách přehledné a pro mě milovníka sw co na tom vyrůstá to byl prostě zážitek