petra-š komentáře u knih
To, jak tato kniha skončí jsem se omylem dočetla. Ale ani to mi nezabránilo snad posledních sto stran knížky probulet. Přijde mi, že střed knihy se trošičku táhl a Tris s Tobiasem nedělali nic jiného, než se hádali, ale na konci vzalo úplně jinej obrat a jsem aji vcelku ráda, jak celá knížka dopadla, ikdyž to nebyl žádnej happyend, alespoň to neskončilo jako každá knížka s hrdinama, kteří měli už dávno umřít , ale čirou náhodou jsou pořád naživu.
Jsem velmi ráda, že jsem se dzvěděla trochu víc o Tobiasově životě před Tris a některých zážitků s Tris z jeho pohledu. Je to zjimavý číst příběh z dvou růných pohledů na stejnou situaci.
Ikdyž tato kniha nepatří mezí mé nejoblíbenější, četla se velice dobře a děj byl zajímavý. Skoro se dá říct, že autorka zachytila poměrně časté problémy mladších dívek, až na to, že né všechny chodí se slavnou rockovou hvězdou.
Tato kniha mě velice překvapila. Je velmi čtivá a dá se snadno přečíst na "jeden nádech". Strašně se mi líbily zápletky mezi její setrou, rodiči, a dívkami, vždy, když jsem čekala, že se děj ustálý, překvapil mě další zvrat. Doufám, že další díl je také tak skvělý jako tento.
Na tuhle knížku jsem se těšila od chvíle co jsem si přečetla první díl Reset, a tak jsem si jednoho krásného dne v létě udělala radost a zašla si do knihkupectví, kde jsem si ji koupila. Když jsem tam prohledávala regály a hledala jsem ji mezi sci-fi, už jsem ani nedoufala. Musel mi pomoct pan prodavač, který mě upozorňoval, že knížka už je starší a že ji nejspíš už neprodávají. K mému štěstí tam jedna úplně poslední knížka byla, a tak jsem neváhala a hned jsem si ji koupila. A nezklamala, dovoluju si říct, že je o trošičku lepší, co se týče akčnosti, než první díl. Za mě, patří tato knížka mezi jedny z nejlepších knížek sci - fi. Jediné co mě trošičku iritovalo, byla až moc častá fráze ,,Nechal/a se slyšet."