Petraadeen Petraadeen komentáře u knih

Uspávač Uspávač Lars Kepler

Super :)

19.01.2020 5 z 5

Priepasť Priepasť Jozef Karika

uff, nic prelomove, skor Tma a Strach dokopy. Bohuzial, v tejto knihe nie je nic nove, nic co by som uz necitala v niektorej v predchadzajucih. Knihu som citala v lietadle, cize som mala 2 hodiny casu s vypnutym telefonom. Inak by som ju mozno ani nedocitala, iba so sebazaprenim.

11.01.2020 3 z 5

Byla to tichá dívka Byla to tichá dívka Michele Campbell

Mne sa pacilo, ze pribeh bol rozpravsny z pohladu troch roznych postav, cize sme presne vedeli kto co preco robi. Kazda postava je ina, je fajn vidiet situacie z kazdej perspektivy a zaroven tsk pochopit jednanie kazdej z nich.

04.01.2020 4 z 5

Strach Strach Jozef Karika

Pre mna super. Zhltla som ju za par dni, kedze sa dobre cita. A aj mne pripominala dost velmi To od Kinga a aj Trhlinu. Ale co sa samotneho strachu tyka, bolo to dost dobre :)

23.12.2019 4 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Spoier alert :) Mam sice pocit, ze islo o marketing, kedze Igorov blog bol zmazany, Davida nikde, a Mia zavreta na psychiatrii a Andrejovi do reci nebolo? A nikto ich nepozna, ani Zilincania? Ale aj tak - co sa tyka pribehu tak napinavo spracvovany a chytlavy, mam rada ked knihu hltam zo zvedavosti ako to dopadne. Ked som citala TO od Kinga, musela som si davat pauzy a citat len cez den, a s tymto to bolo podobne, parkrat som riadne olutovala, ze citam sama doma v posteli :)

10.11.2019 5 z 5