petshopačka komentáře u knih
Pusheen je moje oblíbená kočka, obrázky jsou moc vtipné. Líbí se mi i její sestra Stormy.
Líbil se mi nápad s mluvícími zvířaty, které nikdo, kromě jejich páníčka, nevidí. Ida a Benni si je zasloužili jako první. Taky bych chtěla jedno.
Čarodějnice Grizelda chce zničit Les přátelství a unese draky, kteří způsobí velký vichr. Ten odfoukne morčecí rodinu Kulíškových. Lilka a Jola musí zvířátkům pomoct. Líbilo se mi, že to dobře dopadlo.
Mám ráda kočky. Líbilo se mi, že Lily koťátka zachránila a nakonec dostala Mourinku k narozeninám.
Líbilo se mi, jak si stydlivá Poly našla kamarády a zachránila uvízlou kočičku Kiki.
Kamarádky pomůžou vyléčit kočičku a ta je veme do lesa Přátelství za zvířátky. Čarodějnice chce les zničit, ale holky ho zachrání. Je to napínavé.
Zvířata utekla ze zoologické zahrady zpátky domů do Afriky a po cestě zažívají dobrodružství. Dobře se četla a jsou tam hezké obrázky. Je to moc vtipná knížka.
Bibi najde ježčí miminko a pomůže mu. Je to moc hezká knížka a dobře se čte.
Líbilo se mi, že všichni slavili narozeniny, a Anna a Elsa byly ještě malé holčičky.
Příběh o zachráněných králíčcích se mi moc líbil, malá Sára najde u cesty králíčka.
Knížka je o tom, jak má pejsek Puntík narozeniny. Dostal jako dárek velkou šťavnatou kost. Byl moc nedočkavý, přál si velkou šťavnatou kost.
Líbilo se mi to, protože mám ráda narozeniny.
Knížka má krásné obrázky a moc dobře se čte. Zvířátka z Kouzelného lesa se mi moc líbí. Už se těším na další díly.
Aranella má tatínka piráta a žije bez kamarádů obklopená zlými piráty. Z moře zachrání trosečníka, který jí učí a povídá si s ní. Kvůli pirátským pokladům je unesena, ale nakonec si najde kamarády a odejde od pirátů. Bylo to dost napínavé.
Lisa musí být o prázdninách u tety na venkově, kde nikoho nezná. Ve stodole najde kouzlené mluvící a čáry ovládající koťátko a spolu zažijí plno dobrodružství. Knížka se četla dobře, ale bylo v ní dost chyb.
Líbilo se mi, jak Bára pomohla liščeti zamotanému do ostnatého drátu (v knížce je napsáno do pletacího). V jeskyni s netopýry to bylo strašidelné. Je to pěkná reklama na oddíly Brontosaurů.
Zázvorka se bojí kocourů od sousedů, Magda nemá kamarádky, ale nakonec to dobře dopadne. Pěkně se to čte.
Babočka vypadne z okna a zraní se. Její panička Johanka se na klinice U bolavé tlapky seznámí s dvojčaty doktorky Magdy a společně o Babočku pečují. Krátky příběh s dobrým koncem.
Lama Lulu se snaží všem pomáhat, skamarádí se s novou sousedkou Amalou a její maminkou. Pomůže jí najít kamarády a zbavit se zlé holky. Nakonec se slaví svatba. Mám rada lamy a líbilo se mi, že šla Lulu za družičku.
Hana a Evan najdou červenku přilepenou ke kartonu a zavolají zvířecí záchranáře. Červenka se uzdraví a přiletí jim na zahradu do krmítka. Líbilo se mi, že to dobře dopadlo.