Pettinka Pettinka komentáře u knih

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Moc pěkná knížka. Moc pěkně se to četlo, styl autorky se mi opravdu zalíbil, takže stránky utíkaly jako voda. To že jsem čekala trochu jiný konec je spíš moje chyba a ne autorky. Každopádně jdu pořizovat druhý díl, abych věděla jak to dopadne :)

08.05.2017 5 z 5

P.S. P.S. Aňa Geislerová (p)

Za mě TOP! Poutavý obal, krásné a vtipné ilustrace, perfektni myšlenky, názory, životní moudra a to vše podané s humorem a lehkosti! Knížku jsem si musela šetřit a vychutnávat si ji po částech, byla by škoda ji zhltnout za den. Rozhodně jsem ji nečetla naposledy a budu jen a jen doporučovat! Děkuju Aně za další oblíbenou topku :)

02.05.2017 5 z 5

Copatá máma Copatá máma Barbora Bečvářová

Knížka mě zaujala už podle obalu a určitě právem. Odpočinková a velmi milá knížka.. Styl spisovatelky je mi velmi blízký a příběh Lucky jsem zhltla během pár hodin (ani ne 3 hodiny :D).. Jsem fakt nadšená a můžu jenom doporučit. :)

18.03.2017 5 z 5

Hrej vabank Hrej vabank Emma Hart

Za mě jeden z nejlepších dílů série :).. Rozhodně lepší než Hrej férově. Takže proč ne :)

18.03.2017 5 z 5

Kluk mého srdce Kluk mého srdce Huntley Fitzpatrick

Tuto spisovatelku jsem si zamilovala. Líbí se mi její styl psaní i oddechový žánr. Její knihy vždy přečtu jedním dechem a za pár dní. Už se těším na její další knihy :)

18.02.2017 5 z 5

Ty, já a ti druzí Ty, já a ti druzí Fionnuala Kearney

Knížka přečtena, ale nijak moc mě nezaujala. Kamarádce bych jí nedoporučila :)

04.02.2017 3 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

První díl jsem zhltla v době kdy byly odstíny TOP a nemohla jsem se dočkat dalšího dílu. Pak jsem viděla film a ten mě hrozně moc zklamal a nějak mě to přešlo a třetí díl jsem tedy nedočetla. Až teď jsem si řekla, že ho dočtu (jsem ten typ čtenáře, co málo knížek odloží nedočtené). Přes půlku jsem se prokousávala. Na každý druhý straně sex, pořád řešili to samé. Pak ale to nabralo nějakou akci a mě to začalo bavit a konec knihy jsem přečetla jedním dechem. Takže to zas tak takové fiasko nebylo. Možná bych z toho byla ještě víc nadšená, kdyby to celé bylo shrnuto do 200 stránek. Nicméně za mě konec dojemný, skvělý. Najednu stranu cítím i "smutek" další dočtené trilogie. Takže jo, jsem spokojená :)

04.02.2017 4 z 5

Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Jojo zase nezklamala :)

02.02.2017 5 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Čtu si hodnocení ostatních a říkám si, že v tom nejsem sama. Ne že by se mi knížka nelíbila, Jojo mám fakt ráda a vyhovuje mi její styl. Ale asi jsem čekala víc? Možná. Knížku jsem se snažila číst co nejrychleji, abych jí měla dotčenou, ale z toho důvodu, abych mohla sáhnout po něčem jiným (nejsem ten typ, co knížku odloží a ruku na srdce, trošku mě zajímalo jak to dopadne). Určitě má Jojo lepší knížky než je Než jsem tě poznala a Život po tobě. Taková knížka Dívka již si tu zanechal nebo Poslední dopis od tvé lásky se mi líbila daleko víc. Do poslední chvíle netušíte, stane se nečekanej zvrat, mrazení v zádech.. ale to se teď nedostavilo. Jako jo, knížka pěkná, ale průměrná, rozhodně si jí nebudu půjčovat znovu.
5 hvězdiček dávám jen kvůli Jojo a že vím, že to umí!

12.01.2017 5 z 5

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Toto byla moje třetí knížka od Jojo a musím říci, že každá knížka je snad lepší a lepší! Vždycky mě tam něco překvapí, dojme. Spisovatelka hlavně píše velmi pěkně, čtivě. Takže já jdu na další knížku od ní. Určitě doporučuju!! :)

30.12.2016 5 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Toto byla moje druhá knížka od této spisovatelky. První byla samozřejmě Než jsem tě poznala. Ten příběh se teď rozebírá snad všude (hlavně díky filmu), takže jsem věděla, co mě čeká. Ale tento příběh? Nečekaně mě to zaujalo! Když už jsem si říkala, jak to dopadne, nastal určitý zvrat a já musela číst dál a dál, abych se to konečně dozvěděla! Velmi čtivý a zajímavě propojený příběh. Takže za mě určitě mnohem lepší než Než jsem tě poznala. DOPORUČUJU! Už honem jdu hledat další knížky od této spisovatelky!!

26.11.2016 5 z 5

Umění předstírat Umění předstírat Rachel Harris

Odpočinkový typický romantický příběh o puberťácích. Knížka se mi líbila, přečetla jsem jí docela rychle, určitě neurazí. Ale že bych si knihu musela koupit pro ten pocit, že jí mám doma v knihovně a mohla jí znovu a znovu číst, to asi ne :)
Ale číst jí u moře, před spaním je ideál :)

17.11.2016 4 z 5

Voľba Voľba Nicholas Sparks

Jedna z nejhezčích, nejčtivějších knížek :). Určitě doporučuju.
Já osobně jsem do této knížky tohoto spisovatele neznala, ale znám jen ty knihy, které byly zfilmované jako Milý Johne, Talisman apod. Takže se vrhám na další knížku a slibuju, že od něj přečtu všechny! :) Doporučuju.

09.10.2016 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Bábovky jsem si koupila skoro hned po jejich vydání, protože se mi příspěvky Radky Třeštíkové na Facebooku velmi pěkně četly a také jsem se nasmála. Nakonec jsem se k nim dostala až teď a rozhodně jsem nebyla zklamaná. Knížku jsem měla během 2, 3 dnů přečtenou a kdybych měla celý den volno, je po ní ještě ten den.
Příběhy jsou plné lidské reality, absurdních náhod a přesto jsou napsané vtipnou formou. Každý určitě najde v jedné z postav nějakou osobu, ze svého okolí (nevěrného manžela, nemoc, nechtěné těhotenství, kariérismus, důchodce co má rád předváděčky a kupuje věci, které ani nefungují, homosexualitu apod.).
Co se mi opravdu líbilo bylo jak se spisovatelka vracela k předešlým hrdinkám a já se vlastně během dalšího příběhu dozvěděla, jak dopadla hrdinka předešlá. Někdy jsem byla dokonce zmatená, kdo byl kdo a to mě nutilo přemýšlet a nebo si to znovu dohledat. Mám ráda knížky, u kterých musí dávat člověk pozor a přemýšlet. To člověka přeci jen víc baví!
Těším se na další knížku!
P.S. Kdyby bylo po mým, dám víc jak 5 hvězdiček, ale bohužel :)
Příjemné čtení

02.10.2016 5 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Za mě fantastická knížka :) Hlavní hrdinka mi byla zatím nejsympatičtější ze všech 3. dílů. Mám ráda, když je příběh popisován z obou stran, ale asi z jeho pohledu se mi to četlo mnohem lépe. Skvělé zpestření letního pracovního nasazení :)

18.07.2016 5 z 5

Šance na lásku Šance na lásku M. J. Summers (p)

Romantický příběh, který je sice velmi častý a někdy až tuctový, ale každopádně neurazí. K létu, vodě takové příběhy patří. Takže na relax a odpočinek doporučuju :). Je fajn číst o takových veselých a šťastných věcech.

12.07.2016 5 z 5

Poslední výkřik Poslední výkřik Alice Clayton

Pro mě fajn zakončení série. :) Mám ráda, když se dozvím příběhy ostatních hrdinů. Tento dil se vlastně zmiňuje o každém. Což já oceňuji :). A pokud někomu tato kniha přijde nudná a spisovatelky styl je takový a makový - tak to nečtěte. Ale ono, když jste se dočetli až k tomuto dílu, tak zas tak hrozné to nebude, že :) takže za mě fajn oddechovka! Doporučuji :)

20.06.2016 5 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Já dávám palec hore. :) Mně osobně se knížka líbila. Ale pokud se vyhýbáte erotickým románům nebo čekáte velkou pointu či naučný příběh, tak to opravdu není knížka pro Vás a označíte jí za hnus. Pokud, ale hledáte oddechovou knížku s nábojem erotiky, je to to pravé. Vtipné, srozumitelně psané a také té romantiky pro nás ženy :) .
Hrdinka i její božský bastard mi jsou příjemní a sympatičtí. Oceňuji, že je příběh vyprávěn z obou stran - jak z její, tak z jejího pohledu. Určitě se podívám po dalších knížkách od této spisovatelky :)

01.05.2016

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Za mě bomba!! Knížka mě začala bavit od prvních stránek a přečetla jsem jí jedním dechem za jedno odpoledne až do noci. Je to přesně ten typ knížky, kdy musíte číst dál, protože Vás zajímá, jak se tedy život Caroline bude vyvíjet dál. Hlavní hrdinka je sympatická mladá žena, která mi byla svými vlastnosmi a prací velmi příjemná.
Knížka je vtipná, zábavně psaná. Doporučuju!! :)

17.03.2016 5 z 5

Zlomená srdce Zlomená srdce Emma Garcia

Knížka je oddechová. Na dovolenou či večer do postele úplně ideální. Nic moc složitého,odborného, ale jednoduše a zábavně psaný děj. Hlavní hrdinka mi byla velmi sympatická, takový trdlo. Jen mě štvala v chování k tomu jejímu příteli Robovi. Mimochodem, ten mě taky pěkně štval! :D .
Já jen a jen tuto knížku doporučuji :)

16.03.2016 4 z 5