Petttra Petttra komentáře u knih

Divergencia Divergencia Veronica Roth

Tuhle knížku zbožňuju! Divergenci jsem dostala na Vánoce, hned jsem se pustila do čtení. Ze začátku mě to nebavilo, a tak jsem číst přestala. Potom natočili film a já se samozřejmě musela podívat. Moc se mi to líbilo!! A pak jsem si řekla, že by bylo dobré dočíst knihu. Takže jsem si k tomu sedla a četla jsem! Je tolik věcí, co v tom filmu nebylo. Například, jak Peter vypíchl oko Edwardovi,...
Ale na tom až tak nezáleží :).
Tuhle knihu hodnotím velmi dobře, myslím, že je to ta nejlepší knížka, co jsem kdy četla!! :)

14.03.2015

Čtyřka: Divergentní povídky Čtyřka: Divergentní povídky Veronica Roth

Na tuhle knížku jsem se moc těšila. Zajímalo mě, jaké to pro Tobiase bylo než přešel k Neohroženým a taky jak si vedl ve výcviku. Knížka je bombová! Určitě doporučuju! :)

14.03.2015 5 z 5

Aliance Aliance Veronica Roth

Kniha byla úžasná, ale na konci knihy jsem se rozbrečela. Nevadí mi špatné konce, ale tady mě to zamrzelo. Škoda, že to tak dopadlo. :(

14.03.2015

Rezistence Rezistence Veronica Roth

Po přečtení prvního dílu Divergence mi to nedalo a musela jsem vědět, jak to pokračuje. V knihovně to nebylo k zapůjčení, takže jsem si to stáhla do mobilu v pdf. Nikdy bych neřekla, že jde tak rychle přečíst knihu. Do knížky jsem se zamilovala. Je to úžasná kniha plná dobrodružství, překvapení, napětí a lásky. Určitě doporučuju!! :)

14.03.2015 5 z 5