Peťulka3 komentáře u knih
Nějak nevím jak to hodnotit. Je to určitě zajímavý a člověk by měl zkusit všechno....ale některý ty věci mi přijdou až moc nereálný.
Vlastně vůbec nevím, co si o knize myslet a jak na mě ve výsledku působila. Co se mi určitě nelíbilo, bylo to neustálé přeskakování z postavy na postavu. Bylo to hodně zmatečné a člověk se tak třetinu knihy snažil rozluštit způsob jak je to napsané. A vlastně ani ten závěr na mě nijak zvlášť nezapůsobil. Myšlenka knihy dobrá,ale provedení nic moc.
Miluju svět Lovců stínů, takže tohle jsem si zase parádně užila. Doufám, že ještě nějaký ten příběh dostaneme.
Pecka,pecka,pecka. Tenhle autor mě snad nikdy nezklamal. Napínavý od začátku až do konce.
Prokousávala jsem se jí celkem dlouho. Byly tam napínavé pasáže, kde jsem si říkala,že se to konečně rozjelo. Nakonec se to rozjelo na posledních asi sto stránkách. Kniha mě nijak zvlášť neoslovila.
Líbilo se mi, jak jsme se vrátili zpátky k Dianě a Mathewovi. Jak děj pokračoval a dozvěděli jsme se, jak to bylo dál. Stejně tak se mi líbila část o Phoebe, která vlastně taky pokračovala tam kde skončila a nakonec se spojila s linkou Diany a Mathewa, kde byl Marcus. A nakonec i Marcusova minulost určitě stála za to. Bylo by super kdyby bylo ještě nějaké pokračování. Myslím, že rozvíjet je určitě co.
Příběh jako takový dobrý. Jen mě tam trošku otravoval ten text mimo. Vůbec jsem nevěděla, že tam něco takovýho bude.