pichova.veru komentáře u knih
Kniha byla ze začátku celkem dobrá, ale pak mě to vubec nenadchlo, za mě opravdu ne...do čtení jsem se musela nutit :((((
Kniha se mi moc pekně četla....Ano, jak píší ostatní, všichni jsou krásní, bohatí...ale i tak to bylo super a já se těším na další díly :)
Skvělá oddechovka, kniha se hezky čte a navodí krásnou vánoční atmosféru. Konec jsem doslova hltala, bylo to opravdu nádherné :)
Kniha se moc hezky četla, děj byl zajímavý. Harry Potter trochu v jiném kabátě, ale to na knize nic nemění :) Určitě p§jdu i do dalších dílů :)
Kniha mě moc nezaujala. Jsem ráda že jsem ji vubec přečetla :(
Nemohu si pomoci, ale předchozí dva díly byly lepší. Moc se mi líbí Jeřáb a Sorscha :)
Dle mého názoru jedna z nejlepších knih A. Potter. Kniha se skvěle četla a příběh byl velmi potavý. V knize jsou popsány krásy Indie a život místních obyvatel. Miluju A.Potter :)
Knihy od J.Probstové miluji, tahle byla úžasná. Prostředí Itálie se mi velice líbilo :) I když víte jak kniha skončí, stejně vás neskutečně baví:)
Kniha se četla opravdu krásně, je to taková oddechovka....Příběh je hězký, romantiku mám ráda...myslela jsem ale že to skončí trochu jinak, aspon mě to příjemě překvapilo :)
Celkem roztomilý příběh plný kouzel, trpaslíků a skřítků. Nechybý záporák a hrdina. Kniha je spíše pro dospělé. Četla se skvěle a mě se líbila.
Opět jsem byla ráda že jsem knihu přečetla. Nevím jestli budu číst třetí díl. Kniha mě moc nebavila.
Knihu napsala neuvěřitelná osobnost. Přečetla jsem ji jedním dechem. Neskutečně mě inspirovala.
Za mě kniha není tak báječná. Četla se celkem dobře, ale moc mě nebavila. Příběh mi přijde utahaný.
Skvělé oddechové čtení. Kniha mě moc bavila.
Skvělé pohodové čtení :) Kniha je plná vtipných scén.Čte se naprosto perfektně.