pichova.veru pichova.veru komentáře u knih

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Nádherná kniha, nádherný příběh :)

23.05.2017 5 z 5

Dcera kostí a dýmu Dcera kostí a dýmu Laini Taylor

Kniha byla ze začátku celkem dobrá, ale pak mě to vubec nenadchlo, za mě opravdu ne...do čtení jsem se musela nutit :((((

21.04.2017 2 z 5

Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Audrey Carlan

Kniha se mi moc pekně četla....Ano, jak píší ostatní, všichni jsou krásní, bohatí...ale i tak to bylo super a já se těším na další díly :)

09.03.2017 5 z 5

Vánoční zázrak Vánoční zázrak Jay Asher

Skvělá oddechovka, kniha se hezky čte a navodí krásnou vánoční atmosféru. Konec jsem doslova hltala, bylo to opravdu nádherné :)

05.01.2017 5 z 5

Železná zkouška Železná zkouška Holly Black

Kniha se moc hezky četla, děj byl zajímavý. Harry Potter trochu v jiném kabátě, ale to na knize nic nemění :) Určitě p§jdu i do dalších dílů :)

01.01.2017 4 z 5

Copatá máma Copatá máma Barbora Bečvářová

Kniha mě moc nezaujala. Jsem ráda že jsem ji vubec přečetla :(

13.12.2016 1 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Nemohu si pomoci, ale předchozí dva díly byly lepší. Moc se mi líbí Jeřáb a Sorscha :)

29.09.2016 4 z 5

Manželský omyl Manželský omyl Jennifer Probst

Perfektní kniha, autorku miluju :)

05.08.2016 5 z 5

Lásce na stopě Lásce na stopě Alexandra Potter

Dle mého názoru jedna z nejlepších knih A. Potter. Kniha se skvěle četla a příběh byl velmi potavý. V knize jsou popsány krásy Indie a život místních obyvatel. Miluju A.Potter :)

10.07.2016 5 z 5

Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Knihy od J.Probstové miluji, tahle byla úžasná. Prostředí Itálie se mi velice líbilo :) I když víte jak kniha skončí, stejně vás neskutečně baví:)

25.06.2016 5 z 5

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Kniha se četla opravdu krásně, je to taková oddechovka....Příběh je hězký, romantiku mám ráda...myslela jsem ale že to skončí trochu jinak, aspon mě to příjemě překvapilo :)

17.03.2016 4 z 5

Traviči ze země Caux 1: Dutý drahokam Traviči ze země Caux 1: Dutý drahokam Susannah Appelbaum

Celkem roztomilý příběh plný kouzel, trpaslíků a skřítků. Nechybý záporák a hrdina. Kniha je spíše pro dospělé. Četla se skvěle a mě se líbila.

05.02.2016 4 z 5

Rezistence Rezistence Veronica Roth

Opět jsem byla ráda že jsem knihu přečetla. Nevím jestli budu číst třetí díl. Kniha mě moc nebavila.

05.02.2016 3 z 5

Když se dáma rozběhne... ani v padesáti není pozdě Když se dáma rozběhne... ani v padesáti není pozdě Zuzana Součková

Knihu napsala neuvěřitelná osobnost. Přečetla jsem ji jedním dechem. Neskutečně mě inspirovala.

Divergence Divergence Veronica Roth

Za mě kniha není tak báječná. Četla se celkem dobře, ale moc mě nebavila. Příběh mi přijde utahaný.

05.02.2016 3 z 5

Bridget Jonesová: Láskou šílená Bridget Jonesová: Láskou šílená Helen Fielding

Skvělé oddechové čtení. Kniha mě moc bavila.

05.02.2016 4 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Nejlepší fantasy kniha všech dob :)

Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

Skvělé pohodové čtení :) Kniha je plná vtipných scén.Čte se naprosto perfektně.

Frida Frida Bárbara Mujica

Krásně napsáno. Knihu jsem četla jedním dechem

17.03.2023 5 z 5

Tajemství Tajemství Kathryn Hughes

Krásná dojemná kniha. Závěr ale neprekvapil

23.03.2022 4 z 5