Pindrushee Pindrushee komentáře u knih

Vlaštovka v bublině Vlaštovka v bublině Markéta Lukášková

Miloučce předvídatelný, ale přesto jsem to přečetla na jeden zátah. Čtivý a zajímavý stejně jako autorka. Už se těším na její další knihy.

31.10.2022 4 z 5

Musíme si promluvit o Kevinovi Musíme si promluvit o Kevinovi Lionel Shriver

Uf. Tak o této knize budu asi dlouho přemýšlet. Rozhodně velmi čtivá. Jako poměrně čerstvou matku mě bavila už od začátku. Ale po přečtení si nejsem jistá, jestli jsem nadšená, nebo zhnusena.

28.05.2020 4 z 5

Abych přežila: Můj útěk ze Severní Koreje Abych přežila: Můj útěk ze Severní Koreje Yeonmi Park

Četla jsem mnoho knih o lidském utrpení, ale takhle je jedna z těch, na které nikdy nezapomenu. Dechberoucí příběh, viděný očima dítěte a poté dospívající ženy.

08.03.2017 5 z 5

Vulva není vagína Vulva není vagína Kamila Žižková

Povinně rozdávat na základních školách chlapcům i děvčatům. Pěkně napsané, stručné, spousta zajímavých věcí. A vtipné obrázky.

05.11.2023 5 z 5

Návrat do svého těla po těhotenství a porodu Návrat do svého těla po těhotenství a porodu Iva Fiškandlová

Skvělá kniha, kterou bych doporučila každé ženě s sebou do porodnice. Napsáno laskavým tónem a srozumitelně.

28.05.2023 5 z 5

Zdravá chůze po celý život Zdravá chůze po celý život Christian Larsen

Skvělá kniha. Moje druhá kniha z konceptu Spiraldynamic a určitě ne poslední. Vhodná i pro laiky a rozhodně pro každého, kdo se zabývá pohybem.

25.10.2021 5 z 5

Anatomie těla v pohybu Anatomie těla v pohybu Theodore Dimon

Perfektní na seznámení s anatomií.

16.10.2019 4 z 5

Příběh Fredyho Hirsche Příběh Fredyho Hirsche Lucie Ondřichová

Tenoučká knížečka s obrovským množstvím informací. Pro mě jedna z nejzásadnějších knih s touto tématikou.

14.10.2015 5 z 5

Romeo & Julie 2300 Romeo & Julie 2300 Vladimír Páral

Mám ráda Párala a miluju sci-fi a tohle spojení je milé, čtivé, hezké a nenáročné...

16.03.2015 4 z 5