pip11 komentáře u knih
Tentokrát to byl výlet do Itálie, do kouzelného městečka Amalfi. Lia, živící se neobvyklým uměleckým směrem, se nečekaně dozvídá informaci, která otřese jejím životem. Spontánně odjíždí, aby se setkala s osobou, o které neměla ani tušení… Zároveň doufá, že najde inspiraci ke své nové zakázce. Opět hezky popsané prostředí a příjemný letní příběh.
Mě se to líbilo… Pěkný, nenáročný a oddechový příběh svého žánru. Prostě si jen užijete příjemné čtení.
Pěkný příběh o manželském páru, který odchází na venkov, aby si vlastními silami postavili vysněný dům (stavba se táhne celým dějem). Tolik k základu příběhu. S druhou třetinou knihy přichází duch ženy, která byla zavražděna a která na tomto místě stále setrvává. Jde o odhalování několika generací žen, potomků zmíněné ženy - čarodějnice. Určitě to nebyl horor, spíše příjemně poklidné čtení, max s lehkým napětím v závěru. Bylo to pěkné a fandila jsem jak živým, tak mrtvým.
Druhý díl se mi líbil, nechyběl zde skvělý humor a samozřejmě nějaká ta vražda s amatérským pátráním. Můj tip na pachatele mi nevyšel a odhalení mě dost překvapilo. Už se těším na pokračování.
Bylo to moc hezké, úsměvné a občas vtipné. Tento příjemně lehký a pohodový příběh je ideální jako prázdninové čtení.
Byl to příjemně strávený čas, kniha byla pěkná, moje první od této autorky. Příběh se nese v klidném a plynulém tempu.
Moc se mi to líbilo, příběh o středověkém templářském strážci a současné odbornici na dávné jazyky. Je zde dobrodružství, nebezpečí, přísně střežené tajemství a trocha cestování časem. Navzdory nízkému hodnocení jsem moc ráda, že jsem se nenechala odradit a skvěle si to užila.
Po dočtení této knihy se sice budu opakovat, ale Zapata je za mě rozhodně výborná autorka. Její příběhy mají hloubku i vtip. Prostředí krasobruslení bylo krásné, tvrdé a taky plné zášti. Jasmine i Ivana jsem si oblíbila, co se škádlívá…
Překvapivě hezký odpočinkový příběh, který pěkně plyne. Vše se točí kolem organizování svateb a zároveň soukromých změn v životech aktérek.
Aniž bych to na začátku předpokládala, jelikož se to zdálo dost rozvleklé, dávám nakonec plný počet. Jak příběh plynul a postavy se měnily, bylo to lepší a lepší. Z Londýna na venkov - jupí, a ano, všichni byli na sebe příliš milí, ale proč ne... Příjemná venkovská idylka, kde nechybí sladká psí slečna Tess a neúnavné sousedky.
- Nikdy v minulosti mu nedala žádný důvod myslet si, že se zatoulala mimo stránku, kterou spolu četli. Bohužel jí začalo být naprosto jasné, že nejsou jen na různých stránkách, ale čtou úplně jiné knihy v různých jazycích.
Hlavní postavy mi na začátku moc nesedly, tedy zvláště Wyatt, ale jak se příběh vyvíjel, tak se to zlepšilo. Detektivní linka nebyla nijak napínavá, ale byla poutavá a já byla zvědavá, kdo za tím vším stojí. Teda měla jsem předpoklad, ale vše se objasnilo až ke konci knihy. Bylo to odlehčené a vtipné čtení.
Příběh ze zákulisí rockového turné se mi líbil, bylo to neobvyklé a taky hodně zábavné. Vtipnost v této knize vede, je to příjemná oddechovka.
Kniha měla poněkud pomalejší rozjezd, kdy se děj trochu táhnul, proto hvězdička dolů. To je asi jediná výtka, ale jinak to byl pěkný příběh se vzestupnou tendencí. Taky jsem se dost nasmála při vzpomínce na kempování (ty fotky bych chtěla vidět :D ) a také při Dianině cestě na farmu.
Opět to bylo zábavné a potrhlé. Pátrání po zmizelém strýčkovi se neočekávaně komplikuje a začíná se to nějak zamotávat. K tomu se přidávají menší akce pro výdělek a samozřejmě nechybí likvidace dalších aut, které se u Stephanie ani neohřejí.
Kniha mě nijak zvlášť nezaujala, spíše takový lepší průměr.
Mě se prostě knihy od Zapaty moc líbí, a tato nebyla výjimkou. Děj se sice odehrává z pohledu Biancy a ne Zaca, ale i tak to bylo vážně velmi pěkné. Už jen to, že knihy mají většinou kolem 500 stran, je pro mě čirá radost. A tak se těším, až vyjdou další skvělé příběhy této mnou nedávno objevené autorky.
Krásný příběh plný smutku a ztrát, ale i lásky a naděje. Kniha má poklidné tempo a konec je až pohádkově dobrý.
Netradiční, zábavná až bláznivá detektivka. Pokud nechcete přemýšlet, ale jen se pobavit, tak klidně do toho.
Bylo to vtipné. Sice něco bylo přes čáru, tak dávám bod dolů, ale jinak zábavné.