pipetka5566 komentáře u knih
Přečteno skoro jedním dechem a s totálním nadšením :-).
Olympijská vítězka X Obyčejná holka z Jablonce... Kdo by to do ní řek,že se od schovaných zavodních čísel dostane takhle daleko... Gábi seš dobrá!
Pan Pratchett trochu jinak,ale rozhodně né ve špatném slova smyslu. Na tuhle knihu jsem ve svojí knihovničce právem pyšná. Parádní počtení.
Ke knize jsem se dostala díky povinné četbě a jsem za to ráda. Příběh babičky a jejích vnoučat jsem si zamilovala dokonce i ve filmové podobě. Rozhodně si jí ještě někdy přečtu.
Nejmilejší Duli a její patálie. Knížka kterou jsem podělila po svojí mamince a kterou jsem díky čtenářské výzvě znovu vytáhla ze staré knihvoničky.Čtení spíše pro děti,ale ráda jsem si ji znovu přečetla.
Po několika stránkách mě příběh totálně vtáhl do děje. Nenáviděla jsem Garryho Ardanjance a fandila Marianimu aby se znovu setkal s krásnou Marinou a hltala stránku po stránce. Za mě 5 hvězdiček :-)
Je vidět,že létání opravdu miloval. Nebyl to sice úplně můj šálek kávy,ale dočetla jsem až dokonce a rozhodně toho nelituji:-).
Po prvé co jsem měla tu čest setkat se s Nomi a rozhodně to nebylo naposled :-).
3 čarodějky a jejich vtipné příhody. Další Pratchettovka,která nezklamala a na kterou jsem ve své knihovničce pyšná.
Četla jsem ji jako malá a znovu si jí připomněla díky čtenářské výzvě. Rozhodně toho nelituju. Krásné počtení :-).
Přečteno skoro na jeden nádech a v knihovničce už mám další 2 díly :-).
Na kostele zvoní zvon,seru sereš sere on :-D. Nemá chybu :-)
Kdo by neměl rád Křemílka,Vochomůrku a jejich povidla :-D Jako malá jsem je zbožňovala a i dnes se ráda podívám se synovcem :-)
Na Knihu jsem náhodně narazila v knihkupectví, a asi rok mi ležela v knihovničce než jsem se odhodlala. Při čtení jsem se chvílemi smála, chvílemi plakala,totálně mě dostala. Za mě rozhodně 5 hvězdiček.
Knížka pro děti která dokáže rozesmát i dospělého :-) Těším se až ji jednou budu číst svým dětem :-)
Nekonečný příběh jako film je moje citovka, takže sem neodolala ani knize. A nezklamala. Krásný příběh, který čtenáře totálně vtáhne:-) 5 hvězdiček bez přemýšlení!
Abych řekla pravdu proměna mě nijak nenadchla.Po 30 stránkách třepotání nožiček, jsem dokonce myslela, že to ani nedočtu...
3 slova...Totálně mě nadchla! Ten styl jakým je kniha napsaná a to jak jsem chvíli některé postavy milovala a nakonec zase nesnášela. Rozhodně knížka na kterou jsem ve své malé knihovničce pyšná :-)
Na první díl sem narazila v knihkupectví uplně náhodou a zalíbil se mi na tolik, že jsem musela mít i další díly :-) Podle mě sympatičtější pojetí upíří tématiky. Žádnej med kolem huby,prostě chladnokrevní zabijáci,jak si je představuju já:-) Za mě super!
Tak milionkrát mi jí četla mamka a pak sem jí ještě milionkrát jako capart četla já :-) Báječná dětská knížka :-)