pogmanka pogmanka komentáře u knih

Bouře v našich srdcích Bouře v našich srdcích Jenny Naomi (p)

Tak to bylo milé překvapení, docela jsem se toho bála, nevěděla jsem moc do čeho jdu a jak to bude napsané, ale nakonec jsem po prvních kapitolách oddechla a užila si překvapivě něžný a krásný příběh. Klobouk dolů před autorkou.

13.07.2023 5 z 5

Slečna Marplová: Dvanáct nových případů Slečna Marplová: Dvanáct nových případů * antologie

Za mě super pocta pro Agathu Christie, případy jsem si moc užila. Některé mě chytily víc a některé méně, ale celkově moc pěkná knížka, díky které si člověk zavzpomínal na Slečnu Marplovou a seznámil se s novými autorkami.

03.07.2023 5 z 5

Deník zoufalé třicítky Deník zoufalé třicítky Martina Boučková

Miluju humorné knížky a od téhle autorky už jsem jednu takovou četla a její humor mi naprosto sedl, takže mi bylo jasné, že nemůžu minout ani tuto knihu a znovu jsem se skvěle bavila a fandila hlavní hrdince, která toho neměla málo a jeden trapas střídal druhý a já se skvěle bavila. Moc se těším, jestli autorka vydá další humornou knížku, protože její humor mi prostě sedí.

25.06.2023 5 z 5

Deeply Deeply Ava Reed (p)

Předchozí díly jsem už četla před nějakou dobou, tak úplně už nemám srovnání, každopádně samostatně mi tenhle příběh přišel nejlepší. Užila jsem si ho a fandila hlavním postavám, aby dokázali odhalit své trápení a tajemství, začít si důvěřovat a užila jsem si tu jejich skvělou přátelskou partu, kterou měli. Moc pěkný příběh.

17.06.2023 5 z 5

Léto mezi řádky Léto mezi řádky Alena Štraubová

Za mě hrozně milé překvapení. Takhle milou knížku, u které jsem se celou dobu usmívala už jsem dlouho nečetla. Všechny postavy jsem si oblíbila, jak oba protagonisty i Vendy a nejlepšího kamaráda Denise. Úplně jsem se naladila na léto a dovolené. Moc pěkné a ten konec jen ach. Určitě si od autorky přečtu i něco dalšího.

10.06.2023 5 z 5

Klekánice Klekánice Tereza Bartošová

Je to moje knížka od této autorky a musím říct, že znovu se to četlo samo. Přelouskala jsem to přes jednu cestu busem a znovu se mi líbila atmosféra a Erbenův odkaz mezi řádky. Každopádně musím říct, že více se mi líbil Vodník, to ovšem neznamená, že tato knížka byla špatná, to vůbec, byla znovu dechberoucí a rozuzlení šokující a musím říct, že celkově jsem to chvíli trávila a musela si srovnat myšlenky, jak si to přebrat, jestli to je pro mě přehnané, nebo naopak. Ale moc doporučuju, pokud chcete pěknou detektivku bez potoků krve!

08.06.2023 4 z 5

Jasmína Jasmína Anna Szafrańska

Třetí a poslední díl a já si říkala, že po Lilce už nebude žádný mít šanci ji předběhnout, ale Jasmíně se to téměř povedlo, zrovna u jejího dílu jsem nečekala, že mě to tak dostane. Že pod tou tvrdou slupkou skrývala tolik bolesti. Za mě super odhalení postavy a Tymon ten si také získal moje srdce. Byla to dokonalost. Za mě to je stejně skvělý jako první díl a druhý je jen kousek za nimi. Moc povedená série, budu se k ní ráda vracet.

04.06.2023 5 z 5

Co když zůstaneme Co když zůstaneme Sarah Sprinz

Třetí příběh od této autorky, který jsem četla a znovu mě naprosto dostal. Hlavní hrdiny si nešlo nezamilovat, ač každý odjinud, oba měli svoje problémy, se kterými se museli poprat a že někdy to vypadalo, že to nedopadne a já přesto dál věřila, že jim to vyjde. Moc pěkný příběh.

20.05.2023 5 z 5

Sny v nás Sny v nás Anna Savas

Musím říct, že se mi knížka opravdu líbila a moc pěkně se četla. Není to nic objevného a přesto to má v sobě něco víc, každá z postav řeší svoje problémy a snaží se s nimi nějak žít a přitom se jim do toho plete ten druhý :D obě postavy jsem si moc oblíbila a přála jim, aby všechno překonali a byli spolu. Moc pěkné dílko.

15.05.2023 5 z 5

Co když uvěříme Co když uvěříme Sarah Sprinz

Příběh se mi moc líbil, stejně jako první díl této série, druhý jsem tak nějak nevědomky přeskočila, ale brzy se na něj určitě vrhnu. Obě postavy mi byly moc sympatické a přála jsem jim, aby jim to dopadlo. Moc pěkné.

12.05.2023 5 z 5

Tátovo indiánské léto Tátovo indiánské léto Virginie Grimaldi

Nádherný příběh, který se vám zaryje do srdce. Obsahuje vážné téma, které je ovšem perfektně podané a člověk se nemůže odtrhnout, užívá si vztah otce s dcerou a zároveň ho mrazí, kam to všechno spěje. Pro mě překvapení měsíce, nečekala jsem, že mě to tak pohltí. Moc krásná kniha.

06.05.2023 5 z 5

Holka přes palubu Holka přes palubu Tessa Bailey

Knížka nebyla špatná, mám takováto témata ráda, když se "nafoukaná" holka začne měnit pochopí, že jsou na světě důležitější věci, že žít není vůbec špatné a podobně. Navíc Piper i její milý byli super, líbilo se mi, jak si k sobě hledali cestu. Jen mi tam chybělo něco víc, něco čím by mě to dostalo. Bylo to takové moc jednoduché a ještě ten sex mi přišel často opravdu zbytečný, že neposunoval děj, a prostě spíš mi přišlo, že to příběhu škodilo. Přece mezi nimi nešlo jen o to.

22.04.2023 3 z 5

Druhá šance pro Zoe Druhá šance pro Zoe Michaela Schmiedlová

Za mě krásná knížka, která mě nutila číst dál s úsměvem na rtech. Takový lehký román se dvěma linkami, dvěma hrdinkami. Odkrýváme, co se vlastně stalo, a jak to bylo doopravdy. Celá kniha je prolnuta pečením, které mě úplně okouzlilo, stejně jako prostředí kapely a poznávání se otce s dcerou. Celý román je napsaný takovým lehkým stylem bez větších dramat, prostě taková pohodová knížka, přesto mi možná maličko na konci chyběl nějaký větší zvrat a nějaké zajímavější zakončení. Přišlo mi to takové ukončení, které nebylo ukončení. Kromě toho jsem si však dílko moc moc užila a určitě si přečtu od autorky i něco dalšího. Mělo to moc krásnou atmosféru.

21.04.2023 5 z 5

Tanec za odpuštění Tanec za odpuštění M. K. Hardy

Jelikož mě nadchnul první díl tak, že jsem rovnou přelouskala i druhý, mám rovnou co říct i k druhému. Také se mi hodně líbil, Jacka jsem si oblíbila už v prvním díle, takže nebylo nač váhat. Každopádně kdybych měla porovnat tak přece jenom o něco víc se mi líbil příběh Lily.

18.04.2023 5 z 5

Haka za lilii Haka za lilii M. K. Hardy

Od autorky už jsem jednu knížku četla, ale tahle knížka se mi líbila o moc víc, přečetla jsem ji jedním dechem, takže je vidět, že se autorka neustále zlepšuje. Z první jsem měla rozporuplné pocity, nesedla mi, něco víc mi tam chybělo, ale tady bylo všechno, sympatické postavy, zajímavé prostředí i práce a ta chemie mezi hrdiny. Opravdu moc pěkné.

18.04.2023 5 z 5

Nápoj lásky Nápoj lásky Ivana Nováková

Na začátek musím říct, že jsem nakonec ráda, že jsem knížku dočetla, protože začátek byl takový neslaný nemastný a vážně jsem chtěla skončit, bylo to na mě zmatené a takové nudné. Přišlo mi, že kdyby se na tom ještě zapracovalo, vychytalo divné věty, nebo i samotný dějový začátek, bylo by to o úroven výš. Takhle musím říct, že teprve kdy se tam objevil Michael tak jsem se začetla a pak se to četlo samo a já byla ráda, že jsem vytrvala, protože to bylo super Michael byl prostě zlatíčko a i hrdinka byla fajn. Ale ten začátek za mě by potřeboval ještě zapracovat, takhle podle mě zbytečně odradí. Každopádně já miluju humor, takže ten nápad se mi hodně líbil a jak říkám od půlky to bylo přesně to, co jsem chtěla.

15.04.2023 3 z 5

Drahý Aarone Drahý Aarone Mariana Zapata

Od této autorky jsem četla všechno a stále mě nestačí překvapovat, že znovu a znovu přichází s něčím lepším a já si její knížky prostě hrozně užívám. Drahý Aarone byla další bomba, která mě hrozně bavila, oblíbila jsem si oba hrdiny a hrozně jim přála společný konec. A i když konverzace mě také bavily, nejvíc mě dostalo, když už konverzace skoro přestaly, u toho jsem se prostě rozplývala, asi stejně jako hlavní hrdinka .3 Prostě Aaron to je vysněný muž většiny žen. :3 Těším se na další knihu autorky!

07.04.2023 5 z 5

Podívej se podruhé... Podívej se podruhé... Dagmar Digma Čechová

Od autorky jsem četla už dost knížek a nestačím obdivovat, jak neustále dokáže vymýšlet jiné a jiné nápady. Přesto mě tato knížka zatím chytla nejméně, možná to bylo i obdobím, kdy jsem to četla. Přišlo mi to takové dlouhé, rozvleklé, ale i tak se tomu nedá upřít čtivost a super nápad, který se bude líbit zejména těm, co píší a chtějí příběh ze spisovatelského prostředí. Takže rozhodně to nebylo zklamání, líbilo se mi to, ale nesedlo mi to tolik jako jiné příběhy od autorky.

05.04.2023 4 z 5

Past na sňatkového podvodníka Past na sňatkového podvodníka Martina Boučková

Na začátek musím říct, že jsem milovník humoru a najít opravdu dobrou humornou knížku je v dnešní době těžké, ale tady jsem si přišla naprosto na své. Celou dobu jsem se skvěle bavila, autorka píše humor, který mi naprosto sedí a já jsem nadšená, že se tu objevila autorka s takovým humorem. U mě má rozhodně stálého čtenáře. Pokud si tedy chcete užít pořádnou humornou čtecí cestu, doporučuju všemi deseti. Hlavní hrdinka mi sedla, s ničím se nemazala, ani s naším milým podvodníkem a chudákovi narušila jeho obvyklý model. A vůbec celá ta vesnička, která podvodníčka pořádně prohnala, byla skvělá. Určitě si přečtu i další knížky autorky.

04.03.2023 5 z 5

Vesmír rozhodl jinak Vesmír rozhodl jinak Theresa Black

Musím říct, že knížka ještě předčila moje očekávání. Což je hrozně super a nadchlo mě to. Hrozně se mi líbil autorkou vymyšlený svět a konečné rozuzlení, kde všechno začalo dávat smysl a zapadlo to do sebe. A samozřejmě jsem si nemohla neoblíbit sarkastickou hrdinku a hlavního hrdinu. Bylo to vážně úžasný a já musím jenom chválit. Přelouskala jsem to za jeden den! Doporučuju.

20.02.2023 5 z 5