popeluška komentáře u knih
Krásně udělaný komiks. Určitě doporučuji, maximálně jsem si ho užila.
Kniha se četla výborně od začátku až do konce. Za mě ano, líbila se mi moc :-) jen mít u čtení sklenici vody.....
Kniha nebyla špatná ale čekala jsem něco jiného. Něco se mi líbilo něco moc ne. Takže tři a půl hvězdičky :-)
Bezva oddechové čtení. Maminka s Kryštofem to skvěle zvládala :-) klobouk dolů...
Krásně zpracovaná kniha, četla se hezky a ty ilustrace jsou naprosto úžasné :-)
Krásná kniha, která pohladí po duši a já za ni moc děkuji. Obrázky jsou kouzelné a plné naděje ...Budu se ke knize vracet :-)
Druhý díl byl opět moc hezký. Maximálně jsem si ho užila....ilustrace dotvořily krásný pocit ze čtení.
Čekala jsem odpočinkové čtení a to jsem také dostala :-) Kniha je moc hezky napsaná, četla se jedním dechem. Takže za mě spokojenost.
Velmi čtivá kniha a hlavně oddechová. Líbila se mi,maximálně jsem si ji užila :-)
Neměla jsem žádné očekávání a tak nejsem zklamaná. Naopak některé příběhy byly skvostné. A nádherné ilustrace dokreslují krásný pocit ze čtení :-)
Opět naprosto úžasné čtení. Na odpočinek a pobavení je to dokonalá kniha. Klobouk dolů autorovi,kniha se moc povedla.
Krásná kniha, plná naděje :-) ze začátku jsem se nemohla začíst, ale to se rychle obrátilo a nemohla jsem naopak přestat číst.
Moje třetí kniha od autora.....nádherné ilustrace dotvoří úžasný zážitek ze čtení, který právě po dočtení knihy mám.
Luxusní kniha, moc a moc se mi líbila. Klenot v knihovničce.Budu se určitě ke knize vracet a moc ráda :-)
Tak tohle čtení mě moc a moc bavilo a také překvapilo. Výborně vymyšlený od začátku až do konce ....
Třetí díl byl stejně úžasný jako dva předchozí. Jsem nadšená moc se mi série líbila :-)
Kniha je tak hezky napsaná.....autor je mistr slova. Moje první kniha od autora a jsem moc spokojená :-)
Jsem z knihy nadšená, moc se mi líbila. Četla se jedním dechem. Budu na ni dlouho vzpomínat :-)
Tak tohle bylo moc milé čtení, které mě bavilo. Určitě se podívám i po druhém díle...a budu se těšit :-)