potesenicist komentáře u knih
Jediné co je hezké na této knize jsou obrázky. Naštěstí jsem se poučila u první dílu a druhý pročetla v knihkupectví před koupením. Ušetřila jsem.
Krásný příběh o handikepu, laskavosti a pomoci. Mladší dcerka knihu miluje.
O paní Iryně jsem slyšela od švagrové a měla větší očekávání. Chtěla jsem nejdříve zkusit jednu knihu a asi jsem si nevybrala dobře. Přístup k emocím mám stejný jako autorka, ale čekala jsem lepší pojmutí tématu. Moc se mi jí nechce číst znovu.
Zklamalo mě malé množství textu. Sdělení příběhu pěkné, hondě jsme si o tom nad knihou s dcerama povídaly, takže jako příležitost si popovídat o depresi dobrá, ale musela jsem si s tím hodně poradit sama a téma jim vnutit, protože samy k tomu neměly další dotazy a chtěly od toho jít rychle dál.
Pro šikovné rodiče dobrý začátek.
Na tuhle jsem se těšila, mlsání doma řešíme hodně, ale sdělení knihy, těžké zklamání.
Krásné ilustrace, příběh hezký. Na základě této jsem koupila další díly a velké zklamaní.
V období 2let mladší dcera nechtěla jinou knihu, čarování jí bavilo.
U nás doma obrovský úspěch. Dcery se k ní často vrací, jedna z oblíbených knih. Ilustrace krásné, příběh pěkný.
UPDATE: dnes řekla starší dcera ve školce, proč je ten pán špek. Určitě to má z této knihy, velmi nepříjemná situace.
Čekala jsem něco jiného, básničky se někdy ani nerýmují.
obrázky krásné, ale příběh zas tak ne - spoustu toho pokazí ale náprava žádná.
Krásný, klidný příběh, neteř je dost plachá a velmi se s knihou ztotožnila.
Před spaním vhodné pohádky, líbí se mi meditace na konci, ale máme doma lepší knihy.
Velmi stručná kniha, ale vhodná na první čtení.
Krásný příběh, ale kniha není dobře vyrobená, rozlepuje se.
U nás do přečtení žádné strachy nebyly, ale od té doby se starší dcera bojí strašidel. Rodičům, kteří zatím žádný strach s dětmi neřeší, nedoporučuji.