potesenicist potesenicist komentáře u knih

Chrochtík a Kvikalka Chrochtík a Kvikalka Ester Stará

V průběhu čtení jsem si říkala, že určitě na konci Kvikalka ocení Chrochtíka a jeho zlaté srdce a na zlaté prasátko zapomene, takže závěr mě dost zklamal. Chudák nedoceněný muž. Dcerám se ilustrace nelíbily.

27.11.2023 1 z 5

Eliška není strašidlo Eliška není strašidlo Simona Smatana Čechová

U nás doma se netopýrů nebojíme, takže pro nás to silné sdělení nebylo, ale kniha je krásná.

27.11.2023 3 z 5

Včelař Josífek Včelař Josífek Simona Smatana Čechová

Krásný a poučný příběh. Na některých stránkách málo textu, ale to jediné se dá vytknout.

27.11.2023 4 z 5

O sovičce O sovičce Petr Horáček

Krásný příběh o nezbedném mláděti a pečující mámě. Mladší dcera jí zbožňuje.

27.11.2023 5 z 5

František z kompostu František z kompostu Simona Smatana Čechová

Úžasný příběh, víc takových knih. Dcery knihu milují.

29.10.2023 5 z 5

Som skvelé dieťa – 7 pilierov detského sebavedomia Som skvelé dieťa – 7 pilierov detského sebavedomia Michaela Ray

Velké zklamání. Marketing mají skvělý, ale nám to nic nedalo. Cena přehnaně vysoká.

29.10.2023 1 z 5

O zajíci a želvě a další Ezopovy bajky O zajíci a želvě a další Ezopovy bajky Hana Primusová

Klasické bajky, starší dceru moc baví.

07.10.2023 5 z 5

O lišce a čápu a další Ezopovy bajky O lišce a čápu a další Ezopovy bajky Hana Primusová

Klasické bajky, starší dceru moc baví.

Víš, jak se co dělá? Víš, jak se co dělá? Oldřich Růžička

Témata skvělá a pěkně vysvětlená, ale obrázek dítěte unášeného v kufru auta bylo na nás opravdu moc.

07.10.2023 3 z 5

Dobrodružství v přírodě 1 - Kniha pro zvídavé průzkumníky přírody Dobrodružství v přírodě 1 - Kniha pro zvídavé průzkumníky přírody kolektiv autorů

Mě se líbí, ale dcery zatím nezajímá a nebaví.

07.10.2023 4 z 5

Dobrodružství v přírodě 2 - Kniha pro zvídavé průzkumníky přírody Dobrodružství v přírodě 2 - Kniha pro zvídavé průzkumníky přírody kolektiv autorů

Mě se líbí, ale dcery zatím nezajímá a nebaví.

Bambi Bambi Walt Disney

Tento příběh mě dostal do úzkých s vysvětlováním, proč nemůže mít mladší dcera miminko s bratrancem a bambi ano.

07.10.2023 1 z 5

Zpomal a podívej se: 40 přírodních divů objasněno Zpomal a podívej se: 40 přírodních divů objasněno Carl Wilkinson

Ideální encyklopedie pro menší děti. Některá témata skvěle vysvětlená, u některých bych ocenila více informací.

Zpomal a rozhlédni se Zpomal a rozhlédni se Laura Brand

Ideální encyklopedie pro menší děti. Tahle nás baví ze série nejvíce.

Zpomal a pozoruj Zpomal a pozoruj Rachel Williams

07.10.2023 4 z 5

Otázky a odpovědi z našeho světa Otázky a odpovědi z našeho světa neznámý - neuveden

Dcery zbožňovaly, když byly mladší.

07.10.2023 5 z 5

Otázky a odpovědi ze světa zvířat Otázky a odpovědi ze světa zvířat Katie Daynes

Dcery zbožňovaly, když byly mladší.

Kamarádi zvířátka Kamarádi zvířátka Jiří Žáček

Oblíbená kniha, dcery umí všechny básně nazpaměť.

06.10.2023 5 z 5

Ledové království Ledové království Walt Disney

Oblíbený příběh starší dcery, za mě zbytečně okrájený oproti filmu.

06.10.2023 4 z 5

O bagříku Honzíkovi O bagříku Honzíkovi Jan Jirků

Nelíbila se mi část s vytahováním, ale jinak pěkný příběh.

06.10.2023 3 z 5