PriMula komentáře u knih
Kniha se mi zdála taková zdlouhavá. Někdy mi i dost vadilo že spisovatelka nenapsala věk hlavní hrdinky. Jinak vcelku dobrá kniha. :)
Kniha vážně pěkná. Akorát místy styl napsání byl jak pro desetileté děti. Ale s tím jsem se tam setkala jen málokdy a navíc od začínající a tak mladé spisovatelky vážně výborné! SPOILER-Radši jsem měla Erika a myslela jsem že si nakonec vybere jeho! :( :D
Přiznávám se, že začátek mě zas tak nebavil (nebo se tam spíš nic nedělo) :D a divila jsem proč je to nejlepší kniha série. V půlce jsem to pochopila a oživila názor že je to vážně skvělá kniha! :D :)
Každý tu píše jaký díl byl lepší. Ne! Oba byly perfektní! :D Moc ráda se vrhnu na další díl. Do teď pěkná série kterou můžu jen doporučit. :D :)
Je sice trochu pravda, že tenhle díl nebyl zas taková bomba, ale to asi kuli tomu že -SPOILER- se tam moc neobjevoval Fred :D No, líbila se mi tak i tak. :)
Boží kniha! :D Měla vtip, romanci, dobrodružství a mé oblíbené fantasy. Miluju tu knihu a strašně mě mrzí že je poslední! :( :)
Pokud jste začali číst tento díl, série "Zoe a Chloe" si vás chytne a už nepustí! :D Miluji tyto knihy které se čtou samy a rozesmějí vás! :)
Do třetího dílu už prostě nejdu! :D První díl mě nebavil, ale dočetla jsem ho. Ale u tohoto dílu to už vážně nešlo! Luce je úplně pitomá a pořád si jen stěžuje. Ukňouraná knížka od začátku až do konce a první kniha, kterou jsem opravdu dočíst nemohla!
Zvláštně napsaná knížka která se mi ohromně líbila! :) Doporučuji! :)
Knížku jsem četla strašně ovlivněna negativními komentáři co tady jsou. :D No. Prvních cca 20 stránek jsem moc nechápala, ale pak to šlo samo. Pěkná knížka a chystám se číst i další díly. :))
Jako každá kniha od Sue Limb pobavila. :D Moc hezky se četla! :D
Vlastně průvodce puberty napsaný do děje knihy. :D Pěkné.
Knížka mě nejdřív zaujala vzhledem. Hned po přečtení první stránky jsem zjistila že úžasný není jen vzhled. -SPOILER- Chtěla bych ale vědět co bude s Hazel.. :( :D Jinak dokonalá knížka kterou doporučuji.
No.. Zvláštní to kniha plná fantazie. :D Jako každý musím napsat-"Opravdu zajímavý konec". :D Knížka se mi četla pěkně a vcelku se mi líbila! :)
Tato kniha se mi velmi líbila, jako předešlý díl. Moc pěkné.. :)) :D
Tak tuhle knížku jsem přečetla poměrně rychle, protože mě hned snědl dinosaurus. :D Jinak se mi líbila. ;)
Tato kniha se mi velmi líbila a patří mezi mou nejoblíbenější. ♥ :)
Pěkně udělaná příručka pro holky.. Spoustu skvělích rad..! :)) :D