princesse komentáře u knih
Po mnoha letech opět přečteno a opět s nadšením. Skvělá kniha. Četly jsme s osmiletou dcerou a i ona byla nadšená. Nezbývá než vřele doporučit. Skvěle napsaná kniha, která prostě nezklame.
Opět skvělé čtení! Nemůžu se dočkat dalšího dílu a doufám, že bude brzy. Zatím se nestalo, že by mě čtení nudilo. I když nemohu přestat, tak na druhou stranu se snažím nečíst moc rychle, abych neměla dočteno. Super.
Skvělá četba. Čtivá a povedená kniha. Doufám, že bude brzy další. Autorovi se velmi povedlo navázat na dílo Stiga Larssona.
Skvělé pohodové čtení. Četla se stejně výborně jako moje první od Patrika Hartla Malý pražský erotikon. Zkrátka něco ze života. Samozřejmě nelze čekat žádné hlubokomyslné a poučné dílo, což ostatně není záměrem. Jako čtení na dovolenou nebo prostě jen tak pro oddech určitě doporučuji.
Jako všechny knihy této spisovatelky, čtivé, napínavé, zajímavý příběh. V tomto případě až hrůzostrašný. Představa nemohoucnosti, vše vnímat a nemoci dát najevo co vím ... hrozné vězení ve vlastním těle. Určitě stojí za přečtení.
Alespoň jednou za život. Rozhodně knížka stojí za přečtení. Nádherná myšlenka.
Opět skvělé čtení od Jojo. Moc jsem si to užila. Zajímavý a skvěle čtivý příběh. Rodinná historie autorku inspirovala a udělala moc dobře, že se inspirovat nechala. Netušila jsem, že se něco takového vůbec dělo. Rozhodně doporučuji přečíst.
Tak tohle byl cukrkandl jak má být. V některých pasážích mě oba hlavní hrdinové opravdu štvali a nejsem si jistá, že by to tak bylo i ve skutečnosti, ale dalo se to. Čtivé to bylo a věděla jsem do čeho jdu. Oddech mezi těžšími tématy, takže nejsem zklamaná. Pokud si chcete odfrknout od všedních starostí a shonu, tak do toho.
Taková jednohubka na jeden, dva večery, ale z tohoto žánru jsem četla již mnohem povedenější kousky. Takže neurazí, ale ani nenadchne. Vytknout by se tomu dala hromada věcí, ale pokud nečekáte žádný extra zázrak, tak nevadí.
Četlo se to skvěle, děj ubíhal a najednou konec ... Samozřejmě má to své mouchy a pro a proti, na mě tedy příliš mrtvých nebo zraněných na "dívčí" román, ale celkově povedená a čtivá oddechovka klidně pro dospělé. Dceři bych to tedy, pro tu brutalitu, zrovna úplně číst nedoporučila, ale romantická linka by se jí líbila moc.
Rychlovka, přečteno v rekordním čase. Četlo se to samo. I když všechny postavy hodně zvláštní, smutné okolnosti startu do života a to si vyžádalo patřičné následky. Místy mi to přišlo trochu přehnané a asi mám štěstí, ale nedokážu si to v reálu představit. Asi se něco podobného i stává, ale jsem vděčná, že ne v mém bezprostředním okolí a o takových osudech si "jen" čtu. Každopádně doporučuji a mrknu i na Eleonor a Grey - poslední od autorky, kterou si chci přečíst.
Opět jsem si vyhledala některá zmiňovaná místa i knihu G. Simenona. Nicméně něco mi tam chybělo nebo něčeho bylo moc. Zkrátka a dobře tento díl není pro mě z těch nejlepších. Ale pokud se dostanu i k zatím poslednímu dílu, tak si ho určitě nenechám ujít.
Čtivá oddechovka pro chvíle volna. Na dovolenou ideální. Podívala jsem se i na konkrétní místa popsaná v knize a pokochala se krásami Korfu. Příběh roztomilý, romantický a zkrátka nic náročného. Občas mě někdo štval, občas bylo něčeho moc nebo naopak, ale čekala jsem něco podobného, takže zklamaná nejsem. Jako čtivou oddechovku na dovolenou nebo pro opuštění starostí všedních dní - ideální.
Moje druhá kniha od autorky a opět jsem si četbu užila, stejně jako Stíny nad zálivem. Zvláštní příběh, ale rozhodně čtivý a styl mi prostě sedne. Mrknu i po další knize a těším se už teď. Doporučuji.
Tenhle hotel bych si určitě nevybrala pro relaxační pobyt. Už jen popis místa by mě spolehlivě odradil. Na duchařinu moc nejsem, ale z Islandu jsem přečetla více knih a vlastně by mě to nemělo překvapit. Popisy míst a událostí působí opravdu nevlídně a syrově, takže jestli to na Islandu opravdu je tak, jak je od Yrsy popsáno, tak mě osobně to neláká. Na druhou stranu bude Island bezesporu zajímavá země, ale za mě rozhodně radši mírnější klima. Ale Tóra, její rodina a Matthias stojí za další díl. Jdu na něj.
Na sérii Eriky a Patrika to samozřejmě nemá ... Ze začátku jsem si připadala opravdu jako v jednom z dílů Hercula Poirota a na konci opět. Taková povídka na odpoledne.
Romantika jak má být. Přesně tohle jsem čekala. Mlhavě si pamatuji film, který jsem kdysi podlé toto knihy viděla natočený a možná na něj mrknu ještě jednou. Nicholas Sparks nezklamal. Moc hezky se to četlo a jsem spokojená. Doporučuji jako skvělé odpočinkové čtení.
Zatím mi čtení formou dopisů moc nešlo, i tentokrát jsem měla trochu problém. Nicméně příběh opravdu zajímavý a kniha velmi čtivá. Mám raději klasickou formu psaní, ale občas mi tato forma nevadí. Velmi hezký a neobvyklý příběh. Celkově příjemné a milé čtení.
Nic moc. Čekala jsem asi lepší příběh. Tak málo uvěřitelné a tak hloupá zápletka ze které je obrovský problém, který trvá 10 let vyřešit?? Zkrátka divné a rozhodně mě to nenadchlo.
Pohodová kniha na odreagování. Ideální na dovolenou nebo na pohodu s nohama nahoře a dobrou kávou nebo drinkem na balkoně nebo terase. Nenáročné romantické počtení. Pokud se mi ještě nějaká knížka od této autorky dostane do ruky, určitě si takovou pohodu opět udělám.