princesse komentáře u knih
Na fantasy moc nejsem, ale Noru a její romantické příběhy mám ráda a přečetla jsem jich opravdu hodně. Oddechové čtení na dovolenou, čtivé a příjemné. Už mám i další dva díly, takže sérii určitě dočtu. Inu, není to špatné ...
Opravdu zvládnu naprostou většinu knih dočíst ... tuhle ne. Vydržela jsem do stránky 110 a prostě se nehecnu.
Hvězda dolů za ultra rychlý závěr. Šlo to trochu pomaleji, abychom se stačili připravit a začít se těšit na pokračování. Jinak se kniha skvěle četla a uteklo to na můj vkus až moc rychle. Rovnou jsem se vrhla na druhý díl ...
Nora po dlouhé době a opět parádní. Moc dobře jsem si pročetla a příběh si dokonale užila. Ideální letní čtení a určitě si opět nějakou lahůdku od paní Roberts najdu. Doporučuji.
Vůbec mě to nechytlo a bavilo mě to jen chvílemi. Nevím jestli je to tím, že nemám nijak blízko k hudebnímu průmyslu, ale zkrátka a dobře mi to vůbec nesedlo.
Moje druhá kniha od této autorky a určitě pro mě lepší než Dívka ve vlaku. Ale zdaleka ne skvělý čtenářský zážitek. Zřejmě mi díla od autorky nejsou souzena. Mám ještě Do vody připravenou a uvidíme jestli do třetice. Každopádně zde se mi nedařilo se začíst a udělat si pořádek v postavách. Dobrých 100 stran trvalo než jsem se pořádně zorientovala a začalo pořádné čtení. Pak už to šlo a děj ubíhal dobře. Uvidíme tedy zda třetí kniha bude zlomová a udělám si jasno.
Kniha se dobře četla, to ano, ale... Nějak mi tam něco vadilo a chybělo nebo nevím jak to popsat. Zkrátka a dobře ostatní, které jsem již četla na mě rozhodně udělaly mnohem větší dojem a zkrátka mě "dostaly". U téhle se mi to, bohužel, nestalo.
Neuvěřitelné. Nicméně skvěle jsem si početla. Romantika jako hrom, osudová naplněná - nenaplněná láska. Přesně to jsem si představovala a toho se mi také dostalo. Nedokážu si představit, že by se tohle mohlo ve skutečnosti stát, ale proto tenhle žánr přece čteme, ne? Určitě si od pana Sparkse ještě něco přečtu. Oddechovek není nikdy dost.
Na mě tohle byla teda sakra velká horská dráha. Takže vložím mezi další díly nějakou jinou "oddechovku". Ti dva jsou skutečně narušení. Jak někdo takové emocionální vlny v jejich věku může zvládnout a nezbláznit se z toho totálně, to je teda záhada. Proč někdo dobrovolně podstupuje taková muka z obou stran ... Možná tím, že už mám "první" lásky za sebou, možná tím, že jsem už dávno někde jinde a to nejen věkem, už nemám ten nadhled. Ale tohle všechno ubližování si a vzájemné ponižování se schovávat za lásku? Láska by přece měla být o něčem jiném ... Každopádně přečtu celou sérii, ale minimálně se jednou nebo dvěma jinými knihami nechám zanést do jiných vod.
Tak čtivé to bylo, ale pro mě nejslabší z celé série. Konec nejlepší.
Ze začátku mi to moc nešlo. Četla jsem knihu dlouho, předlouho, na můj vkus. Mezi dočtením jsem přečetla ještě spoustu dalších, evidentně mnohem čtivějších. Ale příběh moc hezký, když jsem se chytla, tak se to četlo už dobře, ale chvíli to trvalo.
Stejně jako první díl ... prostě oddechovka. Jednoduchá, dobře se čte, žádné hlubší myšlenky nečekat.
Ze všech, které jsem od autora četla, tak nejslabší. Četla se dobře, to určitě ano, ale něco mi tam chybělo. Příjemné čtení, ale určitě jsem byla více nadšená z předchozích příběhů.
Možná jsem v poslední době přečetla moc příběhu kde jsou samí "narušení" hrdinové, takže mi přijde víc než zvláštní, když současné problémy řeší právě tím co je narušilo. :-D Ale co já vím co se v cizích hlavách děje a proč jednají lidé právě tak jak jednají. Každopádně asi je toho na mě už moc a vrhnu se na jiný žánr, ale možná to bude silnější a budu chtít vědět jak to vlastně dopadne a jestli se z toho nakonec vyhrabou. Každopádně mi to přišlo celé přitažené za vlasy a místy dost neuvěřitelné.
Tak možná tři a půl hvězdy ... Trvalo mi tedy dlouhých, předlouhých asi 150 stran, možná o trochu víc, než jsem se začetla. Pak se to nějak zvrtlo a četlo se to už samo. Kombinace krimi a romantiky není špatná. Ke konci to odsejpalo jedna radost.
Čtivé to bylo, ale čekala jsem asi lepší příběh. Něco tomu prostě chybělo. Bez dalšího dílu se zcela jistě obejdu.
Další příjemné čtení od tohoto autora. Mrknu se ještě na film, pro srovnání. Škoda toho přílišného násilí zbytku rodiny hlavního hrdiny, to mi trochu dojem z "romanťárny" kazilo. Každopádně konec opět z řádky "to nevymyslíš". Velká náhoda každopádně ...
Skvělé počtení. Moc jsem si to užívala. Poohlédnu se i po dalších dílech o poručíku Borůvkovi. Super oddechovka a název na 21 písmen, takže skvěle zapadl do letošní Čtenářské výzvy.
Trochu rozpaky ... kniha se četla výborně, odsejpalo to a musím říct, že pokud autobiografie, tak autora opravdu velmi lituji. Naprosto jasně je zde vidět, že všeho moc škodí, nic se nemá přehánět a našla by se řada dalších přísloví. Ale nejsem žádná teta Kateřina. Co si budeme povídat, ty ženský byly řádně praštěný!!!