princesse komentáře u knih
Tak tenhle díl mě bavil opět víc než první a asi stejně jako druhý ... skvěle jsem si početla a vrhám se na další. Škoda, že už poslední.
Opět další kniha této autorky, která se nedá jinak než doporučit! Krásné čtení, i když smutné a hlavní hrdinka byla někdy opravdu nesnesitelná. Její situace nebyla určitě nijak záviděníhodná, ale dle mého si ji dokázala ještě více znepříjemnit a ztěžovat. Podle mě zcela zbytečně. Každopádně její manžel byl chodící "dokonalost" a nemohla si jiného přát. Naprosto mě pohltil konec u kterého jsem si opravdu od srdce pobrečela. Ale nelituji ani jediné slzy. Skvěle napsaný a vylíčený příběh ...
Opět super počtení a opět se těším na další knihu. Ostatně již jsem začala číst. Kniha se skěle četla a příběh mě prostě bavil. Michaela Klevisová je mým oblíbeným autorem. Určitě doporučuji, stojí za přečtení. Od ní zatím vše.
Skvělé čtení, kdybych mohla dát více hvězdiček, ráda je dám. Naprosto úžasně čtivá kniha s krásnými popisy a vykresleními jak postav, tak přírody, podnebí a historických faktů. Mám za sebou v těsném sledu trilogii Ostrov Lewis a ta mě naprosto dostala. Byly to mé první knihy od pana Maye a již je můj nový oblíbený autor. Zcela určitě si přečtu i další jeho díla. Rozhodně doporučuji. Stojí za přečtení.
Naprsto skvělá, výborná, úžasně vtipná ... a navíc filmové zpracování se více než povedlo. Určitě stojí i za přečtení. Doporučuji.
Většina přečtených knih od autorky mě neohromila natolik, abych z ní byla unešená. Ani tato nebyla výjimkou. Neskutečně nesympatické postavy, tedy většina z nich a nějak se mi zdá, že se děj autorčiných knih opravdu hodně podobá jeden druhému. Stále čekám až budu moci říct, tak tohle byla pecka. Zatím se nic takového nekoná ...
Opět čtivý díl, ale opět je tam spousta věcí, které by se asi ve skutečném světě prostě nestaly. A pokud se to někde stává, tak je to už trochu sci-fi. Sérii určitě dočtu, ale s prvky sci-fi žánru se setkávám téměř v každém z doposud přečtených dílů. A to mezi to nepočítám Jamese Bonda. :-D Měl to ještě někdo nebo těch překlepů a hrubek jsem si všimla jen já? Bylo jich opravdu požehnaně!
Opět zajímavá zápletka, opět zajímavý děj, opět ... Harry a jeho neřesti, kterým je někdy věnováno až moc místa a slov. Chvílemi mě to nebaví a trochu otravuje, ale pak se to nějak zlepší a zastíní to "něco" čím se to zachrání. Takže celkově opět čtivé a opět zkusím další díl.
Pro mě nová autorka severské krimi a super počtení. Sedlo mi to vše a užila jsem si skvělé čtení. Rozhodně si přečtu i další díl a doporučuji všem ostatním.
Než se pustím do Námi to začíná, tak jsem si hodila opáčko a po letech jsem si přečetla opět tento díl a nelituji. Super počtení, oddechovka, která se čte sama. Jako vždy od Colleen téma ne zrovna zábavné, ale napsáno tak čtivě, že hltáte a hltáte stránku za stránkou. Časem si hodím opáčko i u ostatních jejích knih. Opět rozhodně doporučuji.
Katarze, pro mě, určitě povedenější než první díl DNA. Zápletka zajímavá a provedení zločinů opět šílené a brutální. Určitě přidám další díl. Jsem zvědavá na další vyšetřování a samozřejmě i na vývoj vztahu hlavních postav.
Stejně hezky čtivé jako Italské léto. Tentokrát sbližování tří sester namísto babičky, dcery a vnučky. Krásné popisy míst, Amalfi, Positano, okolní příroda, barvy moře, domky... Hezky propletené osudy a doufala jsem, že Olivia a R. spolu nakonec zestárnou. Ale i o takových ztrátách je život.
Opět se to četlo dobře. Zima mi je ještě pořád i po přečtení. Šílená země, šílení lidé, toho alkoholu ... Opravdu mě ani trochu neláká představa tamního pobytu natož života. Grónsko pro mě země nepřijatelná pro život. Příběh zajímavý a místy opravdu brutální. Čeho je někdo schopen mi zůstává záhadou. Tóra a Matthias opět nezklamali, i když po pravdě moc nechápu roli Tóry v tomto vyšetřování. Ale i přesto sérii určitě hodlám dočíst.
Běžně se mi to nestává, ale stalo se... Věděla jsem stále co se po pár stránkách stane. Trvalo to celou knihu a to mi nějak vadilo. Zatím pro mě nejslabší z útěků. Přesto sérii dočtu. Co když Irsko bude stát za to?
První setkání s autorkou a za mě dobrý. Ze začátku jsem se trochu ztrácela než jsem si zvykla na styl psaní a přechody, ale jinak se mi kniha četla dobře a oddechovka je to vcelku příjemná. Myslím, že si klidně od Radky Třeštíkové ještě něco přečtu.
Opět skvěle jsem si početla a užila si příběh, jedna hvězdička chybí za uvěřitelnost nebo neuvěřitelnost? Nějak si to nedokážu v reálu představit, že by to tak mohlo být. Ale vůbec mi to nevadí, protože o tom to je, fantazii se meze nekladou. Rozhodně se těším na další příběh z pera Colleen a doufám, že to bude brzy.
Opět jsem si skvěle početla a bavilo mě to. Měla bych pár výtek, ale to je vzhledem k tomu, že jsem již poněkud starší, zkušenější a řekla bych již poučená životem, není nic zvláštního. Každopádně celá série se mi hezky četla a vůbec mi nevadí, že cílovka už dávno nejsem. Oddechovka super.
Jak pročítám komentáře, tak budu menšina, ale mě se to nějak líbilo taky víc než první díl. Oba se četly stejně dobře, svižné tempo a prostě chcete vědět co se bude dít dál. Rozjezd co se týče sexu nebo chcete-li postelových hrátek na mě teda dost rychlý, ale co já vím jak to chodí na amerických univerzitách. Každopádně jdu na 3. díl a myslím, že si to opět užiju.
Plný počet hvězd a ihned se poohlédnu po dalším dílu. Super čtení. Děj mě naprosto pohltil a fakt jsem si čtení užila. Naprosto šílený pachatel a dvojice detektivů perfektní. Doporučuji a jdu hledat pokračování.