protokol komentáře u knih
ó môj bože supr kniha som fakt rád že som túto knihu našiel je skvelá a ako audiokniha je ešte lepšia vrele odporúčam fanúšikom akcie humoru fantasi
jedna vec nenechajte sa idradit trochu slabším začiatkom akonáhle sa OWEN dostane k lovcom bude to spanilá jazda
úplný odpad oničom nestojí to kupovať nedoporučujem nikomu kto má rád scifi
je to SKVELÉ úplne ma to pohltilo je to super napísané vrele odporúčam priaznivcom RPG literatúry
príbeh je jednoduchí žiadne prekombynované vsťahy príbehová línia je skvele dopĺňaná qestami proste paráda už sa teším na ďalšie pokračovanie
" škrečok je už celí žhaví "
jedny slovom - odpad
dej je tak rozhádzaný a nenormálne nudný no fuj kniha škoda papiera .
mňa táto kravina nebavila je to brak
neodporúčam kupovať vyhodené peniaze
je to ale kravina
začal som počúvať tuto knihu z veľkou nádejou že po toľkých kladných hodnoteniach
ale moje hlboké sklamanie s tohoto diela bolo naozaj velké
dej je nudný a asi po prvej kapitole som to zabalil
politická a kultúrna revolúcia v číne hrozné
inteligencia postav katastrofa
a mimozemšťania no zatial najhorší popis a opis inej rasi aký som kedy videl opísané v knihe
dávam jednu hviezdu viac si to ani nezaslúži
jedna z lepších kníh ja ju mam ako mp3 tak hodnotím pocit pri počúvaní tak pre mňa je ukazovateľ že pri knihe nezaspím a táto ma držala pri bdelom stave tak za mňa skvelá kniha odporúčam nesklame nikoho kto má rád vesmírne boje a je aj celkom humorná jediná vec čo ma trocha sklamalo boli emzáci slabší popis inak je to ok
skvelá kniha, ale čo ma bavilo viac počuvať knihu v originale v slovenčine, len vtedy vinikol írečity slovensky jazyk, či to boli pomenovania alebo nadavky, a niektore slova stáli za to až som sa niekedy začervenal nad drsnostov slov, ale inak príbeh skvelí ani chvílu som sa nenudil a v napeti som tto vidržal až do konca, pripomina my to knihi od F. Kotlety len tam neni až tolko sexu.
potencial to malo obrovsky škoda že to bolo tak hlúpo napísané, a zaver uplne oničom. škoda času.
Nečekane dobrá kniha . dej plinulí zajímaví kladný hrdinové popísaný celkom dobre, záporný popis len tak aby se neřeklo. večina deje se odehrava na 2 místech. od části kdy se hlavný htdina vichrápe ze svou milovanov ( sex pred svadbov ) a od tud to šlo šíleným tempem preskakovali sa roky. válka mezi klany bola poisovana jen okrajovie. pak svadba , smrt, pomsta v par vetách no prote to bolo hnane až moc . spomaleni nastalo v prichodu do hlavneho mesta a to už bol len slabej odvar. mohlo to mít potencial na více knih ale nejak mne to ku koncu už nebavilo ako to bolo na začátku.
(SPOILER) no kniha je to zaujímavá. na obsah dost krátka podobnost z knihov hladove hry, čo sa popisu scen dost chudobné niektore pasaže. skvelí nápad ztema deřma ze svetlama ale úkoli v nich bez fantazie. hrabat se v hovnech nebo trhanie nechtu nic moc . a konec knihy totalne nedotažen je jasne že to ma být pokračování . ale očividne se toho nedočkame co už :(
ďalšia kniha ktorá sa chce priživiť na slávnej knihe o HP.
za mňa najslabší diel série aspon zatial. nevravím že brak ale bolo to oveľa viac nuda . a autorove neustále poznámky o velkom ruskom medvedovi boli miestami až na nervi lezúce. ale nakoniec som pri tom nezaspal čo je v celku dobré znamenie :)
no posledný diel. čo dodať . len to že to bolo hrozne skrátené a uríchlené. dej bol celkom ok ale boje boli nudné až prepadák . je to už klasika že celá séria je skvelá a posledný diel je ovela horší . ale aj tak pobavil .
ČÍM VIAC OCENENÍ A CHVÁLENIA AKÉ TO JE MAJSTER DIELO . O TO JE TO HOŘŠIA KATASTROFA KEĎ TO ČLOVEK ČÍTA . UŽ NIKDY SA NEDÁM ZLÁKAŤ . :)
ooooo toje ale volovina
typický americko hrdinský blábol
nestojí to ani za cenu papiera na ktorom je to natlačené
pekná scifi velké a rozmanité množstvo mimozemštanov aj dostatok akcie občas humor proste kvalitné scifi
spoiler: dej sa odohráva na začiatku skupina dochodcov sa rozhodne že ich už nebaví len prežívat z nedokonalími opotrebovanými telesnými schránkami tak sa nechajú naverbovať do kolonialnej armády čakajú od toho že armáda omladí ich staré kosti ale realita je iná dostanú nové telo niečo ako hulk skrížený s s dokonalími mmodelmy výsledok zelený manekíni a tak začína ích vícvik a nasadenie v boji
doporučujem fanušikom SF jediné m´=inus sú medziplanetárne súboje je ich nenej a sú stručné
Ako nenito nič vav ale dé sa
je to vtipné je to akčné a na konci trocha nudné babička samuraj si moc nezahrala a pan hnusák bude chíbať ale najlepší bol pees
jeto skvelé
veľa humoru akcia takmer neustále fanda do zbraní a scifi a zomby a t d si to užije
ja som spokojný odporúčam jediná vec co mi vadila že to neni viac podrobné ohladom okolnosti prežitia hlavneho hrdiny ale snad sa to dozvieme v dalšom dieli
kniha a celá sága dočítaná
čo dodať miestami lepší film
a miestami lepšia kniha
ale inak v pohode