puplik komentáře u knih
Jedna z mála publikací,která byla o sklípkanech v ČR vydána a tak pro chovatele nepostradatelná pomůcka.
Prakticky lze tuto knihu označit za Bibli pro rybáře. Kdo tuto publikaci nečetl o mnoho přichází. Pro začínající rybáře je to myslím pomyslný odrazový můstek.
Kniha asi není zrovna špičkou ve svém oboru,ale pro začínajícího akvaristu či jen člověka,který si chce pokojík vyzdobit malým akváriem do začátku plně postačí.
Krásný večerníček a i kniha určitě malé potěší a zaujme
Večerníček má sice také své kouzlo,ale i kniha potěší.
Ideální kniha pro všechny začátečníky,kteří mají zájem o tuto nádhernou hru.
Základní popis lovu ryb přívlačí. Dozvíte se,že lze lovit přívlačí i netradiční druhy ryb.
Kniha je ideální pro všechny milovníky kaprařiny,kteří ještě nepropadli lovu boilies.a zajímají je i jiné alternativy lovu.
Pěkná publikace. Doporučuji všem,kteří mají zájem o lov dravců.
Kdo se chce dovědět něco více o lovu této nádherné ryby ať si koupí právě tuto publikaci. Jeho otázky budou zodpovězeny.
Pro začínající i pokročilé rybáře,které zajímá přívlač je tato kniha jednou ze základů a neměla by chybět v knihovně žádného dobrého rybáře.
Výborná publikace pro všechny začínající i pokročilé kapraře. Vše co potřebujete vědět o lovu této krásné ryby naleznete právě zde.
Kniha krásně popisuje techniky lovu této nádherné ryby. Vřele doporučuji všem začínajícím i pokročilým rybářům