putpuda putpuda komentáře u knih

Dvojčata Dvojčata Saskia Sarginson

Tak to mě nebavilo :( Přečetla jsem půlku (dál jsem se nedonutila) a posledních pár kapitol, aby mi později nevrtalo hlavou, jak to dopadlo.....no, moc jsem si tedy nepomohla ;)

24.03.2017 2 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Ne a ne se začíst :o. Asi odložím na pozdější dobu ....

02.10.2016 5 z 5

Safa Safa Waris Dirie

Květ pouště byl jedinečný zážitek. Tato kniha je takové volné pokračování o životě Waris, podle mě úžasné ženy, které se podařilo vymanit se ze světa primitivního a nám naprosto neznámého a nepochopitelného. Angažuje se především v boji proti ženské obřízce a vzdělávání domorodých obyvatel. Ještě předchází Svítání na poušti.
Určitě stojí za přečtení všechny od W.D.

22.07.2016 5 z 5

Leda Leda Ed O'Connor

Zajímavý název :), ten mě upoutal jako první. Dobrá detektivka, dobře se četla, střídání s minulostí, konec mohl být trochu "šťastnější"- určitě si od autora přečtu další knihy...až nějaké budou :D

27.04.2016 5 z 5

Dřív než půjdu spát Dřív než půjdu spát S. J. Watson

Já viděla nedávno film. Nebylo to tak hrozné, ale měla jsem si půjčit knížku a né čučet na film, Ta je určitě o 100 % lepší :).

15.12.2015

Než jsme se poznali Než jsme se poznali Lucie Whitehouse

No psychothriller - trošku nadsázka, spíše takové drama pro ženy, mě se líbilo, jen chvílemi trochu zdlouhavé.

27.11.2015 4 z 5

Drž se Drž se Harlan Coben

Dobrá zápletka, stále aktuální téma - rodiče vs. děti, drogy, alkohol...... mě se četla hodně dobře, druhou polovinu knihy jsem doslova zhltla :)

15.10.2015 5 z 5

Už neplač Už neplač Linda S. Howington

Už neplač jsem četla kdysi dávno, četla jsem od L.H. všechny, ale tahle pro mě byla nejlepší :)

11.08.2015 5 z 5

Hry osudu Hry osudu Cynthia Victor

Musím se přiznat, že jsem jí snad 3x odložila. Nějak jsem se nemohla začíst, ale pak jsem byla donucena, jelikož jsem už neměla nic jiného ke čtení a dobře jsem udělala. Líbila se mi moc ;)

20.07.2015 5 z 5

Tanec Maora Tanec Maora Emma Temple

Zrovna jsem si říkala, že je jako od Laury Walden. I ta obálka :). A jinak souhlasím s komentářem Toupeiry :D

30.05.2015 5 z 5

Pomsta Pomsta Martina Cole

Poslední dobou mi přijdou knihy od M.C. spíše jako psaný dokument o tom, "jak to v tom světě zločinu chodí". No, nebylo to tak špatné, ale má mnohem lepší knihy (Královna zločinu, Hanebná kráska, Mamon...). Ale i tak jedna z mých nej..... ;)

04.05.2015 4 z 5

Nejtemnější hodina Nejtemnější hodina Barbara Erskine

Tak nejsem zklamaná ;) Moc hezký příběh. Z těch posledních určitě nejlepší. Jen doufám, že se paní Erskinová bude těšit dobrého zdraví ještě hodně dlouho(vzhledem k jejímu věku) a bude psát dál nádherné knížky. Už aby byla zase další ;)

08.03.2015 5 z 5

Pravdu znát nemusíš Pravdu znát nemusíš Mary Higgins Clark

Musím Ti dát za pravdu, dávám tři hvězdičky a to jen proto, že mám Higginsovou ráda, ale tahle kniha je fakt hrozná.....Měla jsem pocit, jako bych se dívala na Jessicu Fletcherovou a hlavně mi lezla na nervy vlezlá "Alvíra" Ta byla mimochodem i v poslední knize Za bílého dne (která byla zase skvělá), tak předpokládám, že bude i v dalších knihách :(

28.01.2014 3 z 5

Sláva Sláva Tilly Bagshawe

Tahle kniha mi přišla slabší, až moc "harlequinová", má mnohem lepší ;)

25.01.2014 4 z 5

Anděl temnoty Anděl temnoty Tilly Bagshawe

Výborná, už se těším na další :)

26.10.2013 5 z 5

Pohlednice smrti Pohlednice smrti James Patterson

Na jeho knížky se vždy hrozně těším, ale tato mě zase trošku zklamala.....nevím čím to, ale má mnohem lepší :(

05.01.2013

Dcery Štěstěny Dcery Štěstěny Tara Hyland

Taky se mi moc líbila :)

13.10.2012 5 z 5

Výstraha Výstraha James Patterson

Mám už přečtený od Pattersona skoro vše, vše super, nevím čím to, ale touhle knížkou jsem se nemohla prokousat :(

03.07.2012 1 z 5

Dcery ohně Dcery ohně Barbara Erskine

Také pro mě jedna z nejlepších.....:)

21.01.2012 5 z 5

Bezmocný Bezmocný Daniel Palmer

Jako první knihu od tohoto spisovatele jsem četla Zoufalce, která se mi líbila o trošičku víc, proto o * méně. Velice čtivé, akční, napínavé.....řešení identifikačních kódů a pixelů a forenzních analýz atd.....šlo tak trochu mimo mě ;) , ale jinak super.
Už se těším na další knihu autora, který se velmi pravděpodobně zařadí mezi mé oblíbence :)

25.06.2019 4 z 5