Raddkaa Raddkaa komentáře u knih

Metro 2033 Metro 2033 Dmitry Glukhovsky

Přiznám se, že mě kniha nudila. Už od začátku jsem měla problém se začíst, ale ne že by to nebylo zajímavé téma. Vadilo mi časté, zdlouhavé popisování všech stanic a nekonečné filozování a ty ruská jména. Bohužel jsem musela knihu odložit a další knihy od autora číst nebudu.

25.09.2021 2 z 5

Pod kůží Pod kůží Sabine Durrant

Kniha je o úspěšné a známé televizní moderátorce, která počas svého pravidelného ranního běhu v parku nalezne mrtvolu neznámé ženy. I když ona tvrdí, že ji nikdy v životě neviděla, stopy postupně dokazují opak a Gaby se stává jednou z hlavních podezřelých. Kde je nakonec pravda? Hlavní motiv knihy je rozhodně zajímavý a příběh vás rychle polapí. Autorka odhaluje hlavní zápletku už na prvních stránkách knihy. Skvělý psychothriller, který mě bavil od začátku až do konce. Konec knihy byl strhující, překvapující a hlavně nečekaný.

29.09.2021 5 z 5

Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Za horor to úplně nepovažuji. Do první poloviny knížky mi trvalo než mě to začalo brát, ale s blížícím se odhalením pachatele bylo stále těžší knihu odložit. V knize se skvěle střídají pasáže mezi tím, co se stalo v onu osudnou noc a současností.

25.09.2021 3 z 5