Radkas87 komentáře u knih
Holly mam cim dal vic rada, kniha se mi cetla skvele, ma spad, porad vas nuti cist dal... Hodne se dotyka reality, ve ktere se dej odehrava, za me velke plus. Pribeh bez nadprirozena, ale presto hororovy.
Je to takova oddechovka, v prvni polovine jsem se docela nasmala a kdyby kniha v tomto duchu pokracovala, dala bych 4*. Ale po te polovine zacala byt takova bez napadu, ucourana a docetla jsem ji jen proto, ze proste nerada nechavam nedoctene knihy. Za povedenou prvni pulku davam 3*. Od autora jsem cekala vic, sleduji ho na fb a tam se mi docela libi.
Moc nechapu to nadseni z teto knihy... Je plytka a dle meho precenovana. Hvezdicky davam za hezke ilustrace, ale pribeh nula... Radoby citaty uz tu byly tisickrat a neprinasi nic noveho.
Jsem fanousek Poirota v podani D. Sucheta, kniha pro me byla jasna volba, ale musim rict, ze me trochu zklamala. Cekala jsem vic fotek a obcas mi popisky prisly zbytecne zdlouhave.
Pribeh HP miluju od detstvi a tohle vydani s ilustracemi je proste krasne.
Zajimave cteni o tom, jak tezce mohou lidi z vaseho okoli zit aniz by si toho nekdo vsiml a situaci resil...je az k neuvereni, ze Shelly vse tak dlouho prochazelo a nikdo nic nedelal... Styl psani mi moc nesedl
Zajimava knizka, dobre se cte a tema je hodne smutne a na muj vkus mohlo byt vic rozvedene...u konce mi prisly nektere veci neuzavrene, useknute...
Pohadka je na muj vkus docela temna, rozhodne bych nerekla, ze je pro deti od 7let. Hezky se cte a je dost k zamysleni. Myslim, ze docela aktualni.
Kniha je plna jednoduchych superhrdinskych pribehu, triletemu synovi se moc libila. Hezke ilustrace.
Hezky napsane, uplne jsem se vzdy vzila do te svatecni atmosfery...a pak...opravdu priserne pribehy. Vhodne od 10 let, no ja to cist, kdyz mi bylo 10, tak bych nemohla par noci usnout... :-D bojim se i ted... :-) knizka me moc bavila. Idealni cteni pro male budouci ctenare S. Kinga :-D
Film naprosto miluji, je to muj nejoblibenejsi Asterix, proto jsem knizku koupila. Ale bohuzel je slabsi...jen takovy stin filmu.
Syn tuhle knizku miluje, hodnotim podle toho jak by ji hodnotil syn :-D
Krasny pruvodce svetem HP. Nezbytny pro skalni fanousky :-)
Tuhle knihu miluji už od malička, příběh je moc hezký a ilustrace krásné.
Tohle je jako co? Hledala jsem jestli vyslo treba pokracovani, ale nic... To je jako cely pribeh? Syn miluje Maria, ale tohle se teda nepovedlo. Jednu hvezdicku davam za ilustrace.