radus komentáře u knih
Mě osobně nebavily pasáže o práci duly. Jinak taková oddechová knížka k vodě nebo do čekárny u lékaře, konec trošku překvapivý.
Knížka se mi líbí, najdete v ní cca 140 druhů rostlin. Fotky jsou pěkné, květiny se z nich dají dobře poznat a naučit. Dozvíte se, kde rostliny najdete, jak vypadají, léčivé účinky atd.
Encyklopedie spíše pro menší děti, protože školáci už spoustu věcí z této knihy znají.
Za mě nic moc, celé takové zdlouhavé, nejlepší byl asi ten dojemný konec.
Ani nevím, co mám o téhle knížce napsat - byla zajímavá, napínavá, také dost děsivá a měla úžasný spád. Jenom z toho konce jsem jsem tak trošku rozpačitá...přišel mi překombinovaný. Určitě doporučuji přečíst, tato kniha ve vás NĚCO zanechá.
Nám se knížka moc líbila, dcera si jednu básničku vybrala na recitační soutěž a dobře se jí učila.
Pěkné, krátké a vtipné básničky, které se nám moc líbily.
Povedená knížka, která vás bude bavit a udržovat v napětí od začátku do konce. Když už si konečně myslíte, že víte, kdo je vrah, přijde zvrat a nevíte vůbec nic. Zajímavé rozuzlení, vše do sebe pěkně zapadá, doporučuji přečíst.
Koupila jsem tuto knížku pro dceru, tak jsem si ji také přečetla. Žádná sláva to není, ale je to asi trend dnešní doby - víc obrázků než slov - nicméně dětem se to může líbit. Ve srovnání s Deníky malého poseroutky není Majda až tak vtipná.
Docela blbina, dceru zajímaly spíš obrázky strašidel než samotné čtení :-)
Uz jsem par knizek od autorky precetla a tahle se mi zda trochu slabsi. Jinak ale prijemne oddychove cteni.
K mému překvapení zajímavá kniha - moje první od Ciprové. Protoze jsem nikdy nebyla silna v dejepisu, tak jsem měla trochu strach, aby tam nebylo příliš historickych faktu, ale nebylo tomu tak a knížka se dobře četla. Už se těším na další díl :-)
Knížka byla docela čtivá, ale prvních dvěstě stran o ničem. Nebavili mě pohádky, které se odehrávaly v Malonově hlavě. Konec mě prekvapil, hlavne to, že komisařka nechala Angie utéct a celkově bylo rozuzlení příběhu zajímavé.
Nenadchne ani neurazí, prostě taková průměrná detektivka. Myslím, že si ji dlouho nebudu pamatovat.
Byla to moje první kniha od této autorky, ale bohužel jsem zklamaná. Bylo to zbytečně dlouhé čtení o ničem.
Knížka se mi líbila, mám Halinu a její humor ráda. Akorát jsem přeskočila povídku o muzikálu, ta mě fakt nebavila.
Smutné čtení, přečetla jsem pouze 100 stran a vrhnu se v předvánoční době raději na něco méně ponurého.
Třeba se ještě někdy ke knížce vrátím...
Ze začátku se mi knížka líbila, ale později jsem se začala nudit. Přijde mi, že se některé věci opakovaly pořád dokola a pasáž psaná dcerou mě nebavila už vůbec. Vlastně jsem se ani nedověděla, co bylo spouštěčem anorexie u Alice, takže si myslím, že pro lidi trpící touto chorobou, nemá tato knížka až tak velký přínos. Je to spíš otázka pro odborníky, pro které je to možná v některých případech také velký oříšek.
Pěkné příběhy doplněné krásnými barevnými ilustracemi.
Nějak jsem se tou knížkou nemohla prokousat, moc mě nabavila, prostě nenadchne ani neurazí.