Radusek Radusek komentáře u knih

Písařka ze Sieny Písařka ze Sieny Melodie Rose Winawer

Knihu jsem si koupila, protože miluju Cizinku, je tam i pár míst, která jsou si hodně podobná. V knize je nádherně popsaná Itálie za dob 14. století. Takže, kdo miluje historické romány, tomu knihu mohu doporučit, určitě se nudit nebude.

12.05.2019 3 z 5

Tíživá lehkost lásky Tíživá lehkost lásky Lena Kiefer

Nádherná kniha s nádhernou ořízkou. A příběh pro romantiky s detektivní zápletkou jako bonus k tomu. Chemie mezi hlavními hrdiny byla naprosto dokonalá. Já si čtení užila, hltala jsem stránku za stránkou a opravdu potřebuji nutně!!! další díly.

29.06.2024 5 z 5

Odstíny života Odstíny života Lusy Adams (p)

Knihu jsem měla koupenou, už hodně dávno a narazila jsem na ni při třídění knihovny. Mrkla jsem na databázi a byla jsem překvapená, že autorkou této fantasy knihy je česká spisovateka. Hlavní hrdinkou je sympatická Alex /spasitelka/ , kterou jsem si pro její charakter, tvrdohlavost, sarkasmus oblíbila okamžitě. Kniha se četla parádně a já si po jejím dočtení objednala 2. díl a rovnou u autorky /instagram/, protože pevná vazba je nesehnatelná. PS: Kniha je zařazená do sekce - dívčí romány, ale nějak mi to nepřišlo a užila jsem si to, i když jsem starší DDD

23.04.2024

Kořist Kořist Darcy Coates

Knihu bych neřadila mezi hororové spíše thiller. Malinko jsem se při čtení nudila, dle hodnocení jsem čekala daleko více.

27.08.2021 3 z 5

Ztracený anděl Ztracený anděl Catherine Cookson