Rafa-P komentáře u knih
Rozsahem krátké, obsahem bohaté a čtivě napsané příběhy. První končí tragicky, druhý "dobře".
Hodně zajímavá a napínavá kniha....ale ten konec byl až trochu moc rychle useknutý a.... NIC :) klidně bych pár set dalších stránek příběhu přečetl
Pokračování knihy Pozdrav Pámbu, pane Randák. Oba dva díly jsou v jedné knize a je to PERFEKTNÍ příběh!!!!
Zdařilá detektivka. Sice příběh trochu složitý a rozluštění nečekané, ale velmi zajímavý příběh.
Krásná kniha o vynikajícím spisovateli a člověku.
Určitě to bude moc zajímavá kniha, zejména pro ty, kteří se o tento vleklý a složitý konflikt zajímají. Knihu mám doma, ale nějak se nemohu dokopat začít ji číst, asi proto, že vím, že to bude dost náročné čtení... ale přečtu ji!
Docela dobrá a jednoduchá detektivka s prvky humoru, která se dobře čte.
Pohodová, zajímavá, místy humorná i napínavá "detektivka" z anglického venkova.
Pro mě osobně to tedy výjimečné dílo nebylo, ale nevadí, jiný může mít jiný názor.
Velice zajímavá kniha o boxu od jeho počátků do roku 1977. Popsáni jsou všichni velikáni a všechny nejslavnější zápasy. Kniha vyšla v roce 1977, je napsána moc pěkně a i když se v ní popisuje převážně situace v USA a američtí boxeři, je psána bez "rudého" podtextu tehdejší doby, až na poslední stránce je "socialistický" dovětek, ale nijak to kvalitu knihy nesnížilo. Těm, kteří se o box zajímají, možná i těm, kteří ne, knihu doporučuji přečíst.
Jedna z NEJ (ale nevím jak dál....zajímavějších, mrazivějších, smutnějších....) knih, co jsem kdy četl. Strašně jsem si přál, aby se z toho dostala. Pro mě za 99% . I když moc nechápu, jak si svůj život pamatovala do takových detailů...