rafan65 rafan65 komentáře u knih

Ještě než vezme Ještě než vezme Blake Pierce

Opět moc pěkná detektivka. Celá série je zatím super čtení a každé další pokračování mě bavilo. Autor je opravdu mistr napětí a jeho knihy mají kvalitu. Jenom je škoda že do češtiny je zatím přeloženo jen prvních pět knih z této série.

14.03.2021 5 z 5

Trosky Wellingtonu Trosky Wellingtonu Bettina Clausen

Docela napínavý příběh. Zápletka je pořádně zamotaná a není jasné jak vše dopadne.

28.12.2020 4 z 5

Ještě než požehná Ještě než požehná Blake Pierce

Další parádní kniha tohoto autora. Mackenzie Whiteová opět skvělá. Příběh má spád a čte se krásně. Škoda že Bryers zemřel, začalo jim to spolu klapat a mohl ji jistit záda.

22.12.2020 5 z 5

... a chvěla se jako osika ... a chvěla se jako osika Bill Jeffers

Docela slušná gangsterka, dobrý děj a pěkný příběh. Ale ty pasáže ala červená knihovna ????

16.12.2020 4 z 5

Ještě než zabije Ještě než zabije Blake Pierce

Ještě než zabije je parádní kniha. Pokud je celá série tak dobrá jaké má recenze tak super. Tento příběh nemá nudné pasáže, děj má spád a vtáhne člověka do děje.

24.11.2020 5 z 5

Černý oheň Cortejů Černý oheň Cortejů Karl May

Druhý díl románu Tajemství starého rodu rozvádí děj před příběh prvního dílu ale je to opět pěkné čtení. Kdo má rád dobrodružné romány určitě nebude zklamaný.

30.10.2020 5 z 5

Spravedlnost má zpoždění Spravedlnost má zpoždění Jindřiška Ptáčková

Pěkně napsaná kniha ale rozuzlení zápletky je docela trapné.Čekal jsem něco úplně jiného dost mě to naštvalo a proto jen tři hvězdy.

14.08.2020 3 z 5

Brutalita Brutalita Luděk Kubát

Znovu velmi pěkná detektivka, dobrý děj slušná zápletka prostě dobré čtení.

10.07.2020 5 z 5

Příliš mnoho nevěst Příliš mnoho nevěst Helena Hardenová

Slušná kniha, příběh je čtivý není to žádná pecka ale na pohodové čtení dobré.

23.06.2020 4 z 5

Smrt má hlad Smrt má hlad Helena Hardenová

Docela slušná kniha děj slabší ale zápletka dobrá.Větší část knihy je čtení pro děvčata.

18.02.2020 2 z 5

Vražda v Lázních Bohdaneč Vražda v Lázních Bohdaneč Jiří Svejkovský

Pěkné tři detektivní příběhy.Dobré čtení.

15.08.2019 4 z 5

Vražda v lázních Luhačovicích Vražda v lázních Luhačovicích Jana Moravcová

Slabší nic moc

17.05.2019 2 z 5

Tajemství skleněných rakví Tajemství skleněných rakví Jason Dark (p)

Dobře napsaný příběh kterému neschází napětí a prvky hororu.

02.12.2021 4 z 5

Mazarinův drahokam / The Adventure of the Mazarin Stone Mazarinův drahokam / The Adventure of the Mazarin Stone Arthur Conan Doyle

Docela dobré čtení ale hodně jiných případů Sherlocka Holmese je lepší.

01.11.2021 4 z 5

Přísně tajné Přísně tajné Zbigniew Safjan

Pěkné čtení a dobrý příběh.

31.10.2021 5 z 5

Prozrazení Prozrazení Zbigniew Safjan

Znovu jsem docela spokojený. Příběh který má napětí a docela poutavě vypráví dobrodružství Kapitána Klose.

24.10.2021 5 z 5

Doktor Satanos Doktor Satanos Jason Dark (p)

Další docela napínavý příběh který má několik možných variant jak se bude děj odvíjet. Je to pěkné čtení.

26.09.2021 4 z 5

Kletba markomanské královny Kletba markomanské královny Naďa Horáková

Znovu jsem se přesvědčil že autorka píše pěkné detektivky. Hodně mrtvých, hodně pachatelů prostě dobré čtení.

22.08.2021 5 z 5

Posedlá Posedlá Lynn Beach (p)

Před několika lety jsem četl některé knihy z téhle série a docela mě bavili. Tento příběh je docela najivni a moc mě nenadchl. Možná že autorka psala tento příběh pro jinou věkovou skupinu a docela poutavě vypráví tuto pohádku. Zkusím ještě jiný příběh a uvidím.

20.08.2021 3 z 5

Smrtící sláva Smrtící sláva J. D. Robb (p)

Ještě jednou jsem zkusil knihu z této série ale opět mě nenadchla. Další knihy této autorky už číst nebudu, nějak se nemůžu začíst. Netvrdím že píše špatně ale její styl mě nesedí.

17.07.2021 3 z 5