Ramek56 Ramek56 komentáře u knih

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Jsem velice rád, že jsem si knížku přečetl mnohem dřív, než jsem viděl film, který byl natočen na její motiv. Od začátku mi bylo jedno, zda to je či není pravda, prostě jsem čekal, co příjde dál a když jsem myslel, že už to nemůže být zajímavější, tak přišlo zase něco, co mě dostalo. Líbily se mi i poznámky autora a odkazy na různé články.

02.09.2019 4 z 5

Střepy života Střepy života Brian Wallace

Velmi drsné autentické vyprávění chlapce, který přežil několik koncentračních táborů a po tom všem ještě dokázal pomáhat dětem ulice v americkém Bostonu. Klobouk dolu před jeho vůlí žít a po všech hrůzách, co si sám vytrpěl, pomáhat jiným.

02.09.2019 5 z 5

Nezvěstná Nezvěstná T. J. Brearton

Přečtena jedním dechem. Velmi poutavě napsané.

27.06.2019 5 z 5

Host Host Andreas Winkelmann

Knížka mě velice zaujala, přišel jsem na ní v knihovně úplně náhodou ve spěchu, kdy jsem neměl čas si moc vybírat, ale jsem rád, že se mi dostala do rukou. Příběh byl naprosto úžasný, jen mi hrozně nevyhovovalo, jak byla knížka psaná, často jsem nevěděl, o kom je řeč, než jsem se dověděl, že je to už jiná oběť, ale i tak jsem to překonal a příběh samotný mě donutil pokračovat ve čtení.

02.09.2019 4 z 5

Strach Strach Jozef Karika

Moje první knížka tohoto autora. Musím přiznat, že jsem se nemohl odtrhnout a četl dál při každé volné chvíli. Konec velmi zajímavý. Pokračováním bude jistě Trhlina.

27.06.2019 4 z 5