raski komentáře u knih
velmi dobre citanie ako vzdy.ani tentokrat ma autor nesklamal svojim zvratmi v deji v obidvoch pribehoch.
celkom dobry roman ,aj ked mi tam chybalo viacej napatia . autor ma zatial nesklamal .
dobry koktail mystiky,historie,symboliky ,nabozenstva a filozofie, premiesany trochou napatia s dobrym koncom na zamyslenie.
zaujimava spomienka na roky ,ked "velky brat" sledoval vsetko a vsetkych a tym nas chranil od vsetkeho,co pachlo zahnivajucim kapitalizmom..
dva pribehy na oddychove citanie.ako vzdy s prekvapivym koncom,ale to a dalo ockavat od p. somenona
je to prvy titul ,ktory som cital od tohto autora.
zauijmave citanie o tom co nam nadeli osud a ako sa s tym vieme vysporiadat.
dobra kniha,ktora poukazuje na nie prilis lichotive skutky niektorych cirkevnych hodnostarov,ktori sa snazia svoje skutky bagatelizovat.
autor zasa nesklamal.pribeh dokonale vykresluje pohlad ako vplyva politika na sudnictvo a pravo na spravodlivy roszudok a hlavne na osudy zucastnenych akterov.
kniha ,ktora sa lahko cita ,ale nie je nicim vynimocna.prilis jednoduchy dej od takeho autora ako je grisham.
celkovo nie zla kniha,ale viem ,ze j. daever dokaze pisat ovela putavejsie a zaujimavejsie diela.