REBELKAAAAAA REBELKAAAAAA komentáře u knih

Uvědom si svůj strach a překonej ho Uvědom si svůj strach a překonej ho Susan Jeffers

Tuto knihu doporučuji jako povinnou četbu pro každého člověka. Naprosto jasně a lidsky tam popisuje běžné situace ze života, které by měl člověk překonávat a jak by se svým strachem měl nakládat tak, aby strach člověka neomezoval - neparalyzoval.
Každému bych tuto knihu doporučila, výborná práce.

Základní kniha o reiki Základní kniha o reiki Walter Lübeck

Díky této knize jsem porozuměla více REIKI a víc se o tom naučila. Naučila jsem se tak praktiky jak léčit.
Myslím si, že je to skvělá příručka pro začátečníky ohledně REIKI :). Doporučuji, velmi hezky napsáno a pochopitelné :).

Zákon přitažlivosti Zákon přitažlivosti Esther Hicks

Výborná příručka o tom jak funguje zákon přitažlivosti. Četbou knihy jsem si toho hodně o zákonu přitažlivosti zopakovala a připomněla, což je jen dobré :).
Avšak knihu doporučím určitě komukoliv, kdo má o to zájem a kdo třeba o zákonu přitažlivosti zatím nic moc neví. Je to přínosná kniha ;).

Zbavte se svých kil bolesti Zbavte se svých kil bolesti Doreen Virtue

Báječné, kniha mi pomohla víc se zajímat sama o sebe a víc pochopit sama sebe, včetně své váhy. Děkuji a doporučuji tuto knihu, především ženám :).

15.06.2015 5 z 5

MMS - Master Mineral Solution - Převrat v léčení nemocí MMS - Master Mineral Solution - Převrat v léčení nemocí Jim Humble

Knihu jsem četla již dříve. Četla jsem ji jako naprostý laik a hodně mi to otevřelo oči a dalo jiný přístup.
Je to přínosná literatura a každému, kdo se trochu víc zajímá o své zdraví a o alternativní léčbu nemocí - mohu jen doporučit. Kniha je sice dlouhá a někdy až moc, ale rozhodně nelituji toho, že jsem to četla. Přínosné ;)

15.06.2015 4 z 5

Pět jazyků lásky Pět jazyků lásky Gary Chapman

Kniha mi otevřela oči a hodně mi to pomohlo chápat lásku a projevy lásky jak mé tak i mých nejbližších a mého partnera.
Super, je to poutavé, člověka to nenechá v klidu. Je dobré, že to je popsané na příbězích lidí, zajímavé. Určitě bych to každému doporučila, výborná příručka do mezilidských vztahů do života. Něco na tom skutečně je i pro pragmatika ;).

15.06.2015 5 z 5

Jak překonat vztek a podrážděnost Jak překonat vztek a podrážděnost William Davies

Super kniha, dala mi to to co jsem potřebovala. Lidské tipy a rady jak zatočit se vztekem a jak chápat své vnitřní pocity. Uvědomit si, že vlastně vztek nemusí být vždy špatný, ale že můžeme změnit svou reakci. Super, doporučuji, kniha mi hodně pomohla, zklidnila a otevřela oči :).

Pravidla pozitivního sobectví Pravidla pozitivního sobectví Michaela Dombrovská

Knihu doporučuji, super. Rady pro běžného člověka, jak se mít rád a jak žít spokojenější život sám se sebou.
Kniha je podaná do současné doby, což mi nesmírně imponuje :). Doporučuji, přínosná kniha do života.

10.06.2015 5 z 5

Naháči Naháči Slávek Boura

Od knihy jsem očekávala více otevřenosti, zajímavostí a víc poutavosti.
Vesměs začátek je nudný, nepřehledný a roztržitý, musela jsem přemýšlet co k jakému člověku patří. Od poloviny se to již začíná lépe rozbíhat, již je to poutavější. Ani však není tam tolik otevřené sexuality, jak jsem zpočátku očekávala. Vesměs jde o partu lidí ze života, kteří se sešli, aby si popovídali před diváky na různá témata v životě. Nic proti, ale očekávala bych více otevřenosti, sexu, vztahů a emocí v knize.

10.06.2015 2 z 5