rehab1987

Krásně napsaný příběh,Lisa opět nezklamala!Jack Devlin mě okouzlil.... naoko darebák a ničema,ale pod slupkou se skrývá pravý chlap podle mých představ....okouzlející,sebevědomí a chytrý a nesmírně laskavý človek.Tato postava ve mě zanechala hluboký dojem....Určitě se ke knížce budu ráda vracet.

Kniha se mi líbila , ale neohromila mně natolik , abych si ji znovu přečetla. Dnes jsem zkouka i film a ten mě dostal!! Smála jsem se i brečela, prostě ve mě vzbudil víc emocí a pocitů. Bylo to nádherné, ještě dlouho budu na Willa myslet.

Opravdu nádherný příběh smekám před Lisou Kleypas!Podle mě nejlepší romance od ní.

Je to první knížka,kterou jsem přečetla má krásný děj,ten příběh ve mě zustal.Po mnoha letech jsem knížku přečetla znova a líbila se mi snad ještě víc!U jiných knížek děj zapomenu po krátké době,ale tento příbeh je nádherný.

u této knihy,jsem se moc bavila je to dobře napsané nijak zdlouhavé,vřele doporučuji nudit se nebudete

Tato kniha se mi líbila nejvíce ze série Hathawayovi,určitě se kní budu vracet.

krásná knížka četla sem ji už po druhé a pořád mě bavila,taky bych chtěla nějakého dobrého ducha,který by mi pomohl zhubnout :-)

Hezký příběh... místy i zabavný,akorát ten konec nic moc :-(

Tato kniha mě opravdu zklamala!Zdlouhavá a mooooc nudná.

kniha neurazila ani nenadchla,nejvíce se mi líbili pasáže s matkou.Film super!

nic tak stašného od Bertrice Small jsem ještě nečetla,opravdu vulgární kniha jen o sexu bez špetky romantiky.Cožpak každá ženská fantazie musí být jen o sexu?Čekala jsem tedy mnohem víc!