RenataP komentáře u knih
Pět hvězdiček jí dávám jako poctu autorovi, kterému se podařilo velice čtivě, srozumitelně a věrohodně zpracovat téma bioenergie. Na toto téma jsem kdysi četla knihu, která byla složitá a pro mě zmatená, tady mě autor jednoznačně utřídil mé vlastní poznatky a zlomky načtených informací. A hlavně - je neskutečné, jak jednoduché to na světě je a jak je bioenergie logická!!!! Dávám jedničku s hvězdičkou
Určitě je to mimořádná kniha už jen tím, že se zabývá tématem, které je jinak považováno za kontraverzní, až konspirační.
Tady autoři všechny "mýty" znovu oprašují a konfrontují je s vědeckými výzkumy.
Bohužel dochází k názoru, že bílý rafinovaný cukr je škodlivý - a MUDr. Josef Jonáš to navíc vysledoval i ve své lékařské praxi.
Měla by být povinnou četbou pro každého, aby si vážil lásky.
Ten rozdíl mezi chlapem a ženskou je naprosto propastný!
Tahle kniha je toho důkazem. Hloubka pochopení je neskutečná.
Ač nejsem sportovní fanoušek, tato kniha mi paradoxně nejlépe osvětlila sílu motivace právě při sportovních výkonech.
Víc takových knih, které mohou číst i ženy :-)
K téhle knize asi nelze vůbec nic říct. Vyrazí Vám dech a budete ho jen těžko sbírat. Je to jako probudit se ze sna. Jedna z nej nej nej... kam se hrabou Čtyři dohody a podobné. Navíc to nádherné souznění mezi autorkou knihy a paní Feng-yün Song... Prostě tahle kniha je recept na štěstí.
Cesta vášně je čtivem, které může většinu žen opravdu zhnusit. jak působí na muže, zatím nevím. Já jsem to ale četla se střídavými pocity. Jen díky tomu, že jsem znala předchozí fantastické dílo Cesta pravého muže, jsem tuto knihu dočetla, protože jsem v jejím \"podhoubí\" tušila celé Deidovo učení, jen podané ve velmi hrubém kabátě. Je-li na hrubý pytel (dnešní muže) účinná hrubá záplata... nevím. Snad ano. Každopádně pokus to byl dobrý a pokud je autor jemnější duše, tak ho tohle psaní muselo notně vytrhovat z jeho poklidu. Je to drsný!Je to nezapomenutelná kniha.
Tato knížka mě uchvátila obrázky a příběhem, na který jsou možná moje děti ještě malé, ale jednou si ho jistě rády přečtou. Až budou samy, až budou umět číst, až budou hledat otázky na to, proč jim připadá, že je právě v tuto chvíli nemá nikdo rád.
Opravdu nádherné karty, které potěší oko a i přimějí přemýšlet a ponořit se do vlastních úvah. Cestička k nim je trošku obtížnější, není to klasický tarot, ale stojí to za to. I tady je to na základě jakéhosi "aha efektu", protože většinu autorem popisovaných vzorců chování a reakcí či emocí důvěrně známe.
Krásné, jemné, odpočinkové čtení.
Kdo má rád příběhy psané kočičí tlapkou, ten si tuhle knížku zamiluje.
Nádherné, pevné, tvrdé karty s lesklým černým podkladem, dokonale elegantní.
I knížečka je z pevného papíru s patinou, která vypadá tak, že se do ní rádi a často začtete...
Podařená sada!
Skvělá kniha s nádhernou laskavou atmosférou.
Překrásné a barevné. V jednoduchosti je tentokrát neuvěřitelná síla a považuji tyto karty za TOP věc od této jinak naprosto úžasné autorky.
Krásné, ilustrace jsou doslova nádherné a pečlivé.
A významy?
No,nejsou tak jemné, jak by se zdálo, překvapily svou rázností.
No, potřebují nás posunout kupředu, tak možná proto...
Jsou krásné s tím moderním a pestře barevných, leč uklidňujícím nádechem.
Průvodce je stručný, jasný a přívětivý, vedoucí nás ale k akci!
Skvělé, typické, dokonalé.
Na učení i běžné vykládání. Příručka je stručná a jasná.
Některé karty jsou doslova extaticky očistné!
Ale zároveň je pro hloubku duchovního rozvoje důležité sáhnout si i na bolavá a stará místa v duši. Na strachy a poznat například bohyně, které „požírají hřích a pochutnávají si na něm“, taková milost, taková úleva.
Fakt se jich nebojte.
Jedny z karet, kde popisky u klasického tarotu opravdu sednou a dají nám nový, podle autora, modernější, pohled na tarot. Více do dnešního světa.
S tím lze souhlasit, navíc s pár slovy na každé kartě je výklad ihned srozumitelnýa ponoukne i intuici a okamžité myšlenky k tomu se dobrat dobrých odpovědí na naše otázky.
V roce 2023 vyšly znovu, ve větším formátu. A stejně skvělé, ještě navíc knížečka a její větší provedení láká více k listování a k nasávání té moudrosti, klidu a pohody.
Kniha, která jde do podstaty našich vztahových vazeb, do intimity, do principů, jak vznikají naše životní lásky. Prohry, vítězství i pády. Jak si poradit, rozklíčovat to, když láska bolí. Příklady, jemná cvičení, návody, to vše je dobrou cestou k uzdravení. A hlavně pochopení.