ritz komentáře u knih
Za mě zase jednička, moje oblíbená spisovatelka, úžasný příběh, super rozuzlení.
Silný příběh o hrozné době, čtivě napsáno. Máme štěstí, že žijeme v době, kdy žijeme. Nikdo by nechtěl prožívat hrůzy, které jsou v knize popsané.
Krásná knížka, zajímavě napsaný příběh z pohledu tří naprosto odlišných lidiček.
Výborná knížka z prostředí, které je mi vlastní, o bohyních jsem slýchala od dětství, ale že měly tak hrozné osudy, to jsme asi nikdy netušili. I když je to asi pochopitelné, jednak byly konkurentky mezi sebou a určitě nebyly pohodlné žádnému režimu. Za mě plný počet bodů.
Krásná knížka, jsem úplně "unešená", jak krásně byl příběh této hrdinky zpracován. Jedna z nejlepších, co jsem o tomto období našich dějin četla.
Výborně napsaná knížka, čtivý příběh, zajímavé osudy lidí. Těším se na další díl.
Neuvěřitelné, co lidé dokáží přežít. Opravdu silný příběh o silné ženě. Krásně čtivě napsáno.
Můj oblíbený žánr i autor, zatím byly všechny jeho knihy super.
Tak to je moje "srdcovka", ty knížky jsem schopná přečíst za jeden den jedním dechem.
Tuto autorku opravdu miluji, všechny její knihy mě ohromně bavily, ale asi už jsem je zvládla všechny.
Mám ráda knížky od této autorky, ani tato mě nezklamala. Absolutně nečekaný konec.
Výborná knížka, mám příběhy této autorky opravdu ráda. Napínavé, čtivé.
Moc hezká knížka, dvě dějové linie byly velmi zajímavé. Krásně čtivě napsaná.
Strašidelná knížka, skvěle napsaná, všichni by si ji měli přečíst, aby viděli, co všechno se dá "zamést pod koberec" a my si žijeme ve sladké nevědomosti.
Historie, dobrodružství, romantika, moc hezké, krásně se četlo. Za mě plný počet.
Dobrá detektivka se zajímavým rozuzlením, příjemné čtení.
Oblíbená autorka opět nezklamala, velmi čtivé, krásně napsané.
Napínavá knížka s překvapivým koncem. Za mě plný počet hvězdiček.
Část, která pojednává o válce a je psaná formou deníku, je super. Současnost je přes čáru, ale možná to tak, bohužel, funguje, jenom o tom nevíme.