Romžiry komentáře u knih
Čím dál lepší. Nádhera, nadčasová kniha. Doporučuji.
Zajímavý námět, ale zbytečně dlouhá. Čekal jsem, že hlavní hrdinka bude víc používat své schopnosti a ne, že se z ní stane detektiv. Mno, nebylo to ono.
Byla jsem přemlouvaná a přesvědčovaná, že dvojka je lepší. A ono nic. Stejné jak první díl. 3 * za snahu.
Prvních pár stran vypadalo slibně, ale jak se příběh rozvíjel, pomalu ztrácel kouzlo a stávala se z něj tuctovka. Proč jsem ji dočetla do konce? Nerada odkládám nedočtenou knihu.
Co napsat, vše už bylo řečeno. Kniha překonává desetiletí a je prostě fantastické
Nebylo to zlé, ale první díl byl lepší. Hodně se opakovalo z jedničky.
Naprostá pohodovka k večerům pod lampou. Červená knihovna pro náctileté s kapkou fantasy. Přečteno během chvilky. Hlavní hrdinka mi sice chvílema "pila krev", ale budiž.