sadlo komentáře u knih
Musím říci, že mne děj " chytnul". Byla jsem zvědavá , jak autorka vysvětlí vzniklou hororovou situaci. Povedlo se jí to.
973 stran, které jsem si s chutí a s napětím přečetla! Před paní Rowlingovou smekám, má dar od Boha tak skvěle a poutavě psát. Dík patří také panu Šenkeříkovi - překladateli.
S tímto autorem bych ráda poseděla u kávy. Lidskost, jemný humor, pokora, skromnost. Všichni máme svoje trápení, nikdo na světě není se svým trápením sám.Nezoufejme a předávejme lásku, porozumění druhým.Všechny knihy jsou skvělé.
Všechny tři díly přečteny, ani u jednoho jsem se nenudila. Doporučuji, skvělé čtení.
Skvělé, skvělé čtení. Kniha si zaslouží prorazit do světa, díky výbornému překladateli.
Tom Felton je sympaťák, dovedu si představit, že bychom při společném setkání u kávy našli spousty témat, které bychom mohli probrat. Kniha je fajn.
Kdo jste tuto knížečku četl, prosím, doporučujte ji těm , kteří nemají jasno, jaké jsou politické, společenské situace ve světě, jaká je situace v Čechách. O své zkušenosti se dělí člověk, který má na to právo . Poznal svět, státy, politiku, obyvatele mnohých zemí, jejich mentalitu, kulturu.
Co napsat?! SKVĚLÉ ČTENÍ. Další kniha pana Backmana, které se může směle zařadit do "něcoříkající" literatury. Úžasně zpracované myšlenky. Jít s tímto pánem na kávu či pivo, jistě bych si s ním měla o čem povídat.
Kdo čeká romantiku, najde ji. Autorka píše svižně, čtivě, hrdinka není žádná "mouchysněztesimě". Je sečtělá, vybočuje svým přístupem k životu z průměrnosti, tím pádem prožívá komplikovanou " zamilovanost". To je děj knihy. Lehké, milé čteníčko.
Moc hezky se četla. Zvláště , když při četbě venku padal hustě sníh. Děj se odehrává v zimě. Doporučuji, ostatně jako všechny knihy této autorky.
Znám všechny knihy této skvělé autorky. Knihy určené dětským i dospělým čtenářům. Opět jsem se nezklamala. Vánoční prasátko je líbezný vánoční příběh, ke kterému se budete vracet každý Advent, aby se vašim dětem, vnoučatům i Vám prodloužily předvánoční krásné okamžiky.
Prostě skvělá. Těšila jsem se na ni, protože " Rusanda na větvi" mne pobavila i poučila. Paní spisovatelce vřelý dík !
Doporučujte studentům, mladým lidem. Po
dobná témata jsou v knihách čínských autorů o "kulturní revoluci". Kdo se chce dozvědět informace o životě v Severní Korei, přečtěte si tuto knihu. Jsou to autentická vyprávění severokorejských emigrantů. Ještě nyní mně běhá mráz po zádech.
Další podobná kniha :TADY JE RÁJ.Autor je Hjok Kang.
Poprvé jsem se setkala s tak čtivým příběhem z Vietnamu. Sluší se poděkovat paní překladatelce Bronislavě Grygové.
Fajn čtení zrovínka na dovolenou. Klidně si knihu přibalte do kufru. Zbytečně nezabírá místo.
Výborná knížka, pro mládež i pro dospělé. Fakt napínavá, paní spisovatelce se povedla.