sadlo komentáře u knih
Moc mně líbila. Kdo rád čte např. finského spisovatele Paasillina A., tak sáhněte po této knížce.
Skvělá kniha.Doporučují čtenářům , kteří si oblíbili knihy Ruize Zafona.
Určeno i dospělému čtenáři. Příběh nepostrádá humor, laskavost.
Jako u knihy BYLY JSME TAM TAKY - Dagmar Šimková, podotýkám, nejhorší je to, že se to stalo , že se to děje a bude se to dít.
Určitě přečíst, výborný humor, krátké čtení, smála jsem se nahlas ! Vzít sebou do kabelky, do kapsy.
Skvělé ke čtení!!!! Pro čtenáře Fredrika Backmana, Arta Paasalina.
Ještě něco, každý má své starosti, problémy, proto jsme na světě pro druhé.
Skvělá kniha. Pro děti, rodiče i prarodiče. Už se těším na další. Obří pachole je skvěla "vymyšlenost". Nádherně ilustrovaná. Kdo má rád ilustrace pana M. Šaška, bude nadšený. Kniha mně připomíná moje dětské knihy, dětství.
Přečteno v češtině. Typický Sorokin. Ten kdo čte Orwella, tak si přečtěte Sorokina. Orwell je "čtivější". Sorokin je "temnější a těžší". Pan překladatel Libor Dvořák odvedl dobrou práci. Ze Sorokinova díla se mně líbila nejvíce Vánice.
Skvělá kniha na povzbuzení duševní rovnováhy. Moc se mi líbila. Ten papuchalk je úžasný, jako celá kniha.
Velice rády bych si ji přečetla.Mohu doporučit na podobné téma knihy CHIRURGOVO SRDCE - UGLOV F.,ZÁPISKY VENKOVSKÉHO LÉKAŘE - BULGAKOV,LAURUS - VODOLASKIN,
Moc hezky se tato útlá knížka čte.Kdo má rad Svěrakovo POVIDKY, PO STRNISTI BOS, sáhněte po ní.
Anotace filmu ve mně vzbudila zájem. Potom jsem zjistila, že je vydána i kniha. Dávám přednost knižní verzi, potom filmu.
Kniha mne nezklamala, naopak, velice se mi líbí. Mnoho jsem se dozvěděla o židovském ghettu ve Varšavě za druhé světové války. Není to román, dozvíme se mnoho zajímavostí z osudů polské inteligence.
Přečteno před pár lety, ale dodnes si tuto velmi zajímavou knihu pamatuji a doporučuji.
Doporučte všem, kteří kritizují české zdravotnictví.
Během půl hodinky přečteno . A to mne mrzí, četla bych v této knížečce déle. Kdo zná "sedmilhářské spisovatele" , tak pan Brabenec k nim patří. Pobavíte se, usmějete se a udělá se vám dobrá nálada.
Přečteno za víkend.Komu se líbí Zlodějka knih, tak si prectete tuto knihu.
Skvěle počteni.