Saimoon komentáře u knih
Moc pěkně napsané. Určené akorát tak k odreagování a nejedno srdce na konci zaplesá. Kdo chce nějakou pěknou romantiku, vřele doporučuji.
Jedním slovem geniální. Příběh je super. Do poslední minuty by vás nenapadlo, kdo je vrah. Poirot jako vždy užasný a mazaný.
Kniha se mi na začátku moc líbila. Skvěle provedená vražda Poirotovi přímo pod nosem. Děj jsem naprosto hltala. Jako vždy její popis Poirotova vyšetřování mě úplně vtáhl do děje. Co naopak u autorky nemam ráda je, že nikdy nemohu odhalit vraha. Ale myslím, že nejsem jediná. =D A po odhalení vraha musím uznat, že u mne hodnocení knihy kleslo. Ale i tak dávám hezké 3 hvězdičky.
První kniha, kterou jsem od Zibury četla a musím říct, že jsem se nasmála. Strašně se mi líbí jeho styl psaní. Bylo zajímavé číst o Evropě, ale úplně jinak. Zibura vůbec nechodí na nějnavštěvovanější místa. Naopak čtenáří přiblíží úplně jiný pohled na danou zem. Moc se mi líbily i rozhvory s místními lidmi. A co opravdu obdivuji, je jeho odvaha sednout si do auta úpně cizímu člověku. Určitě si od něj pořídim ještě nějakou knihu.
Za mne kniha takový lehký průměr. Začátek knihy se mi líbil, místama jsem se i bála. Co se mi ale nelíbilo, bylo rozzuzlení a konec knihy. Nebyla jsem z knihy moc nadšená. Kdo má rád duchařinu, asi ocení, ale za mne průměr.
Toto byla první kniha, kterou jsem od autorky četla. Kniha se četla moc hezky až na pár vniřních mologů hrdinky, které mi přišly zdlouhavé a podle mne by tam být vůbec nemusely. Škádlení obou hlavních postav mne moc bavilo a moc se mi líbilo, jak se špičkovali a nadávali si. Rodina Jasmine byla hrozně vtipná a u jejich rodinných večeří jsme se neskutečně bavila. Moc se mi líbila postupná změna ve vztahu Jasmine a Ivana, kdy z nenávisti přešli k lásce. A epilog - u toho mi srdce zaplesalo. Kladně musím hodnotit i prostředí, do kterého autorka zasadila děj. Opět musím knihu kladně hodnotit a všem doporučuji.
Opět naprostá pecka. V první díle vám Sawyer připadá jako pěkná nána. V druhém díle už jí máte raději a ve třetím ji milujete. Sawyer si sebou nesla dost temnou minulost a samou bolest. Moc se mi líbila postupná Isaacova změna. Jak vystoupil ze své šprtí ulity a stal se sebevědomejším. Myslím, že oba dva se k sobě moc hodili. Příběh byl opět moc super a knihu vřele doporučuji.
Knihu jsem si zakoupila a vůbec nevěděla do čeho jdu. Trvalo mi dlouho než jsem jí otevřela, ale jakmile jsem se začetla nemohla jsem přestat. Kniha mne naprosto pohltila. Hlavní postavy se mi moc líbily až na pár chvil, kdy mi Allie připadala jako neskutečná plačka. Naopak Kaden byl přesný prototyp bad boye. Ale nakonec se k sobě moc hodili a příběh byl krásný. Musím se přiznat, že jakmile jsem knihu dočetla musela jsem začít znovu. :)
Bohužel musím říct, že druhý díl mne moc nenadchl. Dawn jsem si oblíbila v prvním a třetím díle. Jako vedlejší postava je Dawn skvělá, ale jakmile byla kniha jen o ní, byla to buda. Dawn mi přišla až moc ufňukaná a vůbec se mi nelíbilo, jak se chovala ke Spencerovi. Ten s ní měl naopak svatou trpělivost. Ikdyž mam autorku moc ráda a její styl psaní se mi líbí, tato kniha mi ale přišla jako by byla ušita horkou jehlou. Za mne 3 hvězdy.