sara7392 sara7392 komentáře u knih

Přítelkyně z domu smutku Přítelkyně z domu smutku Eva Kantůrková

Kniha je psána velice čtivě, jsou v ní moc hezky vykreslené jednotlivé charaktery. Každá kapitola je věnovaná jedné z vězenkyň a je lehké se mezi jmény ztratit. Stejně si zde ale najdete svou oblíbenou postavu, jejíž příběh vám bude nejsympatičtější. To, že kniha je autentickým vyprávěním reálného příběhu, ji dělá zajímavější a lákavější ke čtení. Je psaná s nadsázkou a zdravou dávkou ironie. Nejdřív jsem k ní byla trochu skeptická, musela jsem jí přečíst do školy. Nakonec byla příjemnou změnou od všech detektivek a romatických příběhů. Její četby rozhodně nelituji. Je to super knížka.

27.02.2018 4 z 5

Dokonalý pár Dokonalý pár Ally Condie

Krásná kniha, která se mě dotkla svým příběhem. Příběh krásný tím, že i když už od začátku hlavní postavy neměly téměř žádné šance na šťastný konec, i tak jsem příběh prožívala spolu s nimi a neztrácela naději, že zde přeci jen nějaká šance je.
Zároveň je prostředí, kde se vše odehrává až děsivě nalainované. Konec knihy mi zasáhl a uronila jsem nejednu slzu. Ale i tak hlavní hrdinka neztrácí naději. A tak by to mělo být. :)

25.05.2015