SarahRoyalAss komentáře u knih
Tak jsem se konečně dohrabala na konec, a stálo to za to. :)
Kolikrát mi naběhla husí kůže z té závěrečné bitvy. Možná i ta slzička ukápla.
Každopádně, pro mě byl tenhle díl asi nejlepší. Pořád se tam něco dělo a nějaké části jsou opravdu geniálně napsané. Velikou radost mi udělali veselí koníci. To byla prostě bomba :D
Chce to něčím proložit než najedu na sérii Bohové Olympu, ale už jsem na drátkách abych se do toho mohla pustit! :)
Čtvrtý díl byl opravdu výborný!! :)
Každá stránka si říkala přenocování a pokračování v čtení. Jde i krásně pozorovat, jak postavy rostou, jsou "dospělejší" a už řeší i vztahy. Nico je opravdu skvělá postava a moc jsem si ho oblíbila. :) Závěrečná bitva byla skvělá. Grover prostě válí. :D Kolegyně mi už láká na poslední knihu že je nejlepší, tak jsem na to zvědavá. :)
Od Thalie jsem čekala více. Odehrála svou roli a tečka. Ale na tom není nic špatného :) Zato jsem zvědavá na Nica. Bylo mi hrozně smutno když se dozvěděl o sestře. Mám dojem, že bude mít v příběhu ještě velkou roli a těším se na to, jak se to bude vyvíjet :)
Hodně jsem se u tohohle dílu bavila. Opravdu, skvělá kniha :D Oblíbila jsem si i Tysona, na to, že je to kyklop hromotluk a je opravdu ošklivý, tak je hrozně roztomilý malý bráška :) A Grover ve svatebních šatech nikdy neomrzí :D