sarlotaa27 sarlotaa27 komentáře u knih

Čtyři prány štěstí Čtyři prány štěstí Petr Casanova

Srdcovka jedna z nejkrásnějších knih, které jsem kdy četla a přitom je o uplne všedních, běžných věcech, kterých jsme si v naši Době zrychlené přestali vážit. Určitě si ji ještě někdy přečtu.

21.02.2024 5 z 5

Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Kniha pro mě byla taková oddechovka, asi rozumím, co chtěla autorka knihou říct. Nicméně, zkrátit ji o takových sto stran by bylo fajn, ta zdlouhavost byla místy až otravná, za mě zatím nejslabší kniha od Liane:)

27.01.2024 3 z 5

Opravdové zločiny Opravdové zločiny Lucie Bechynková

Za mě zajímavý nápad, myslim, ze u nás není nikdo kdo nahrává podcast a zároveň píše knihu. Bohužel, nelíbí se mi její zpracování. Ke každému případu je minimum informaci a většina se dá najít na wiki. Za mě by bylo mnohem lepší, udělat méně případu, ale víc kvalitně… Je tam i celkem dost překlepů. Celkově je to tak zvláštně napsané, ze mě kolikrát hrozne rozcililo, když závěr příběhu nebo jeho rozuzleni bylo uvedené hned v prvním odstavci, tím pádě ztrácelo smysl cist cely příběh. Co přidávám jako plus je, ze je kniha napsána jednoduše, takže se dobře a plynule čte, je hezká graficky, ale to je bohužel asi vše. Snad bude příští kniha více propracovaná :).

11.06.2022 1 z 5