senoritar senoritar komentáře u knih

Dům v zátoce Dům v zátoce Mary Ellen Taylor

Kdyby bylo vyprávění pouze ze současnosti, dala bych plný počet hvězdiček. Moc mě nebaví čtení dob minulých, hlavně z 18. a 19. století. To neustále rozlišování tříd, poškození pověsti atd... Toho jsem si užila dosti, když jsem jeden čas vyhledávala historické romány.

22.02.2022 4 z 5

Zrozena k smrti Zrozena k smrti Lisa Jackson

Detektivní romány od Lisy mám ráda, ale tahle série mě za srdce opravdu nechytila. Zápletka mi připadala tak přitažená za vlasy, že jsem chvílemi měla pocit, že se nacházím v jihoamerické telenovele. Hlavní hrdinka mi lezla na nervy a bylo mi celkem jedno, co se s ní stane. Zbytečně dlouhé a natažené. Navíc mi u této série nejsou sympatické ani vyšetřovatelky. Za mě ne.

25.08.2020 1 z 5

Kříže u cesty Kříže u cesty Jeffery Deaver

Možná je to tím, že tohle byla moje úplně první Deaverovka, kterou jsem kdy četla, ale kniha mě naprosto uchvátila. Napětí, nečekané zvraty a překvapivé rozuzlení, to vše ještě okořeněno Kathryniným osobním životem. Přečetla jsem ji doslova jedním dechem a pak ještě jednou. Moc se mi líbila.

07.11.2012 5 z 5

Pokořený svůdce Pokořený svůdce Suzanne Enoch

Kniha se moc pěkně čte, je zábavná a milovníci historických románů a této autorky si přijdou na své. Doporučuji.

07.11.2012 5 z 5