Silvisek komentáře u knih
Super pokracovani knihy. Bavila me asi vice nez prvni dil. Jsem rada ze nakonec vse dopadlo dobre.
(SPOILER) Kniha byla velice zajimava, akorat me mrzelo, ze byla tehotna s nekym jinym. Nastesti to dopadlo dobre. Konec me teda dostal, cekala jsem neco jineho a ne ze ti bude nedokonceny
Proste uzasna kniha a tesim se na dalsi cteni od teto autorky
Uzasna kniha. Nemohla jsem prestat cist. Vzdy jsem docetla kapitolu a hned jsem musela zacit znovu ze jak to dopadne. Je to takova oddechovka.
Co dosat. Musim rict, ze ti byla krasna kniha, jako vsechny od teto autorky.
Super cteni. Moc me to bavili. Nemohla jsem se odtrhnout od knizky. Stale jsem chtela vedet jak to dopadne.
Uzasna kniha. S dopisu se mi chtelo plakat. Ale krasne vse napsany. Moc se mi kniha libila
Obcas docela drsna kniha. Ale napinava. Nebyla jsem teda uplne nadsena z ni, ale docela to slo
Ze zacatku me to moc nebavilo, ale nakonec to bylo tak super ze jsem to docetla behem 3 dnu krana knizka.
Popravne ani nevim co na tu knizku rict. Zacatek me vubec nebavil, pak jsem byla nastvana jak to dopada. Kdyby v knizce nebylo napsano ,,az se dozvite proc to vse delam, pochopite,, tak asi to ukoncim cist. Ale byla jsem napjata jak to dopadne. Pak pravda opravdu vysla najevo a cekala jsem jak to dopadne. Konec byl fajn. Ale nemuzu rict, ze knizka byla super.
Vyborna kniha uz od zacatku. Krasne jsem se zasmala a konec byl uzasny.
Zacatek teda nic moc, pak se to nejak rozjelo. Ale je to takovy slabi pribeh. Ale pribeh opravdu neurazi. Takova oddechovka
Neskutecne uzasny pribeh. Zabrecela jsem si kdyz dcera k nemu mluvila kdy byl v komatu. Sama mam trileteho syna a tohle me dostalo. Uzasny cely dej a konec. Z knizky jsem se nemohla odtrhnout, napinave ze jak to dopadne.
Musim rict, ze super knizka a bavilo me to moc cist, protoze jsem chtela vedet jak to bude vse pokracovat. A ted jdu cist pokracovani teto knihy.
Musim rict, ze naprosto uzasna knizka. Obcas me pekne vytacela (protoze moc dobre vim, jak lidi umi byt zly). Moc krasne napsany. Nechtela jsem jen tak prestat cist a vzdy jsem se tesila na pokracovani ve cteni
Vyborna knizka. Krasne se cetla a nemohla jsem prestat jen tak cist
S prvin dilem to nema nic spolecneho. Myslela jsem si ze ano. Takze jsem to cetla hned po prvnim a zacatek ke tak nebavil. Protoze mi prislo ze ctu to same akorat je to nekdo jiny, takze to nebylo tak zabavne. Az potom co se to rozjelo me to bavilo. Jinak super pribeh