SimaX SimaX komentáře u knih

Alfa Alfa Larry Correia

Chvilku mi trvalo než jsem do knihy pronikl, přeci jen to bylo něco malinko jiného než předchozí dva díly. Bál jsem se, že když se budu přesouvat z místa na místo tak se postupně zamotám, ale vše bylo super propracované a na sebe navazovalo. Spousta akce, krve, vlkodlaků, žhavých nábojnic a nějaké té magie. Byl jsem také rád za objasnění některých věcí jako např: minotauří bunda a nebo výjímka z Fonasilu. Konec je vcelku otevřený, tak doufám i v jeho postupné objasnění.

21.05.2016 5 z 5

Vendeta Vendeta Larry Correia

Druhý díl jsem začal hned po prvním, který mě dost bavil. Musím říct, že tady to ten drive mělo až do konce. Vyjasnilo se dost věcí a také vyvstalo na povrch spoustu dalších otázek. Už se těším až se vrhnu na další díl. Proto tady dávám 5 hvězd. Pozn.: Dost jsem se bavil u Franksovejch vtípků.

24.04.2016 5 z 5

Lovci monster s.r.o. Lovci monster s.r.o. Larry Correia

Suprová kniha (čteno na doporučení). Od začátku do konce to byla pekelná jízda. Kvéry, montra, hlášky a rychlost. Dávám 4 hvězdy z toho důvodu, že nejde dát 4,5. Tu půl hvězdu bych ubral za ten vcelku zamotaný konečný fight. Knihu doporučuju. Vzhůru na 2. díl :)

18.04.2016 4 z 5