SimonaP komentáře u knih
Knížka čtivá, ale líbí se mi víc série s Erikou. Tady mi přišlo, že policie nic nedělá a vše je v rukou soukromých detektivů.
Od knihy jsem čekala asi trochu větší čtivost, na mě tam bylo moc odborných pasáží a teorií. Chyběly mi tam pocity a prožitky obyčejných lidí, tak, jak je popisováno na obalu knihy...
Nebavilo mě to. Knížka vlastně o ničem. Nezajímaly mě problémy teenagerů ze strany Jáchyma, nezajímala mě Veronika, která zřejmě nezná antikoncepci a ještě že má kolem sebe partu lidí, kteří jí neustále hlídají děti, aby mohla lovit další chlapy. Předešlé knížky od Hartla se mi líbily, byly vtipné a zajímavé, ale tohle teda fakt ne.
Krásná knížka.Nejedná se o romantický zamilovaný román, jak by mohlo z názvu vyplývat a jak byla i v knihovně zařazena. Není stavěná na zvratech nebo silném ději, ale na psychologickém vykreslení postav, jejich pocitů, kdy sami pochopíte, proč se chovají tak jak se chovají. Nádherně se četla, rozhodně doporučuji.
Četlo se to dobře, ale ztrácela jsem se ve jménech a přišlo mi to občas zdlouhavé, neudržela jsem vždy pozornost
Kniha mě bavila. Akorát mě rozčilovalo chování nadřízených, to bylo na hraně uvěřitelnosti. Už se těším na další díl, na Jedno malé prasátko .
Příběhy Lindy Castillo mám moc ráda, přečetla jsem všechny, ale tenhle mi nepřišel až tak poutavý. Málo napětí, příběh stojí na místě, spíš se řeší to samé dokola. A nic moc nového ze života amišské skupiny se člověk také v tomto díle nedozví
Knížka se mi moc líbila, akorát mě mrzí, že u nás nevyšly dvě předchozí knihy. Občas je zmíněno něco z minulosti policistů a mohlo to být zajímavé.
Knížka mě nadchla. Nemohla jsem jí odložit. Četla jsem do jedné do rána. Prostě jsem musela vědět, jak to dopadne. Za mě doporučuji.
Mám ráda příběhy Kate z amišského prostředí. Prostě se od nich nemohu odtrhnout. Jedna z mých nejoblíbenějších spisovatelů. Už se těším na další díl.
Kniha mi přišla překombinovaná a složitá. Asi bych si musela celou trilogii přečíst ještě jednou bez přestávek, abych to úplně pochopila.
Knížka byla čtivá, to určitě, ale chování Lottie bylo divné. Zanedbávala své děti i když věděla, že mají problémy, o chlapečka se nestarala už vůbec a hodila ho na hrb svým dětem a do akcí se vrhala nesmyslně na svou pěst. Ale jako celek celkem dobré i když překombinované.
Kniha se četla dobře, ale vadily mi tam nelogičnosti. Když pominu nesmrtelného geniálního jednorukého záporáka, tak si myslím, že když policistka někoho zastřelí, měla by být postavena mimo službu, než se to vyšetří. Navíc mi přišlo, že se nikdo nebál i když věděl, o jak nebezpečného jedince jde.
Autorka umí výborně vykreslit prostředí, úplně jsem se viděla na Modré a záviděla jim! Po Stínech nad zálivem další úžasná kniha.
Kniha opravdu zajímavá, přečtená za jeden den, protože mě zajímalo, jak to vlastně bylo a co se stalo...
Spoiler: podle mě se dá kniha chápat realisticky, nebo i jako duchařina...
Akorát jsem nepochopila, proč dívka nebyla v péči psychologa nebo spíše psychiatra? A proč se spolu v rodině víc nebavili, jak to kdo vidí a vnímá?
Tak tahle kniha od Cartera mi přišla divná. Spousta nelogičností, Spoiler:
opravdu by kvůli záchraně jedné ženy , a ani si nebyli jistí, jestli je to pravda, riskovali, že jim několikanásobný vrah uteče a zabije další ženy? Tomu prostě nevěřím.
Úžasná knížka, když už si myslíte, že víte, přijde nečekaný zvrat... Přečteno za jeden den, prostě to nešlo odložit,opravdu jedna z nejlepších knih, co jsem v poslední době četla, rozhodně lepší než Dívka ve vlaku.
Přečetla jsem všechny knihy( kromě dětských) od tohoto autora a tahle je po Lovci hlav moje nejoblíbenější. Přečetla jsem ji jedním dechem.
Kniha byla zajímavá, ale co nechápu, že se autorka vrátila ke svému manželovi, který se k ní choval dle jejího vyprávění úplně příšerně v každém období, a má s ním druhé dítě.
Knížka byla čtivá, napínavá, rychle jsem jí přečetla.