SimonaP SimonaP komentáře u knih

Poslední příliv Poslední příliv Sandrine Collette

Tak jednak jsem nepochopila, proč někdo neobjížděl zatopené oblasti hned, jestli někdo nepřežil a ne až po deseti dnech, spousta i jiných totálních nesmyslů. Přišlo mi, jako kdyby knihu napsalo osmileté dítě s bujnou fantazií bez přemýšlení, co je reálné a co už ani zdaleka ne

06.09.2022 2 z 5

Jedno malé prasátko Jedno malé prasátko Rob Ashman

Kniha super, bavila mě moc. Již podruhé za sebou musím napsat, že jsem s pachatelem soucítila a i když samozřejmě vím, že takhle se mstít na lidech je špatně, tak jsem se občas přistihla, že některých mi líto nebylo.

24.08.2022 4 z 5

Bez viny Bez viny Charlotte Link

Charlotte Link je opravdu paní spisovatelka. Její knihy jsou čtivé, napínavé, vždy zajímavý příběh. Zjistila jsem, že čtivost knih závisí hodně i na dobrém překladu, takže uznání patří i paní překladatelce.

21.05.2022 4 z 5

Matčin hrob Matčin hrob Lisa Regan

Po slabém druhém dílu opět poutavé čtení. I když některé části opět těžko uvěřitelné a překombinované, ale zase na druhou stranu bez toho by kniha nebyla tak zajímavá.

07.05.2022 4 z 5

První krev První krev Angela Marsons

Přečteno za dva dny, moc mě bavila.

16.03.2022 4 z 5

Od agamy po žraloka. Velký ilustrovaný slovník zvířat Od agamy po žraloka. Velký ilustrovaný slovník zvířat kolektiv autorů

Oblíbená kniha z mého dětství, kterou mi rodiče půjčovali opakovaně z knihovny.

12.03.2022 5 z 5

Pohřbení Pohřbení Ellison Cooper

Kniha byla čtivá, ale stejně jako v prvním díle tu pořád někdo bručel, mručel a vrčel. No budiž, ale rozčilovalo mě to. Navíc se mi zdálo, že je tu i dost nepřesností a nelogičností. Ale jako nakonec celkem dobrý.

04.02.2022 3 z 5

Zamkni poslední dveře Zamkni poslední dveře Riley Sager (p)

Napínavá knížka, nová a nápaditá zápletka, bavilo mě to.

31.10.2021 4 z 5

Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Tak tahle knížka mě bavila moc. Nemohla jsem se odtrhnout. Akorát ten akční konec se mi moc nelíbil. Ale jinak skvělé.

28.09.2021 4 z 5

Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Knížka mě moc bavila asi do strany 350. Pak začala být překombinovaná a nesmyslná. Škoda. Mé pocity z knihy přesně popsal čtenář2846.

27.08.2021 2 z 5

Unesená Unesená T. R. Ragan (p)

Skvělá, čtivá knížka. Akorát pachatele jsem odhadla celkem brzy, ale to nic nemění na tom, že se mi knížka moc líbila.

22.08.2021 4 z 5

Žena na lesní cestě Žena na lesní cestě Megan Goldin

Knížka mě bavila, i když byla předvídatelná. Děj svižný, čtivě napsaná.

04.07.2021 4 z 5

Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Knížka byla čtivá a byla jsem zvědavá, co za tím vším bude, ale ten konec fakt neee.

13.06.2021 2 z 5

Temná cesta Temná cesta Linda Castillo

Kniha opět zajímavá, Amiši mě stále baví, ale tentokrát bych knihu zařadila mezi ty slabší. Děj nebyl tak strhující, ani jsme se moc nepohybovali v amišské kultuře.

28.03.2021 3 z 5

Hlasy Hlasy Ursula Poznanski

Knížka čtivá, napínavá, ale tomu konci něco jakoby chybělo. Asi bych chtěla ještě něco navíc.

26.12.2020 4 z 5

Šťastní a mrtví Šťastní a mrtví Mark Edwards

Knížka mě bavila moc, čtivý způsob vyprávění, napínavý děj.

22.11.2020 4 z 5

Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Knížka byla čtivá, ale nijak dechberoucí. Za pár dní už asi nebudu vědět o čem byla. Případ zmizelé dívky mě zajímal víc i když co za tím vězí jsem uhodla skoro hned na začátku.

22.07.2020 3 z 5

Pacient Pacient Sebastian Fitzek

Knížka se mi líbila moc, každá kapitola končila napínavě. Konec určitě překvapivý.

28.05.2020 4 z 5

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Nesmyslný děj od začátku do konce. Motiv, nepolapitelný sniper, který má na krku 55 vražd, superhrdinové s vážným zraněním dokážou nemožné.

11.04.2020 2 z 5

Osmnáct pod nulou Osmnáct pod nulou Stefan Ahnhem

Kniha by se dobře četla, kdyby tam nebyla spousta nesmyslů a lidi se nechovali jako hlupáci. Škoda.

26.03.2020 2 z 5