Simstr komentáře u knih
Kniha mě zaujala, velice dobře se četla. Nad některými kapitolami jsem se zamýšlela. Problém imigrantů. Z toho plyne rasismus. Aktuální téma ve světě. Olofa Palmeho zná skoro každý, Johna Ausoniuse asi nikdo. Hned jsem googlila. Výborný podled do nitra švédské společnosti.
Po knížce jsem sáhla náhodou v knihově. Má pár stran, příjemně a nenáročně se čte. Gisele znám z veřejného života, ale její osobní život vůbec. Dozvíte se odkud pochází, seznámíte se s její rodinou a počátky její modelingové kariéry. Kniha napsaná velice pozitivně.
Přepis zveřejněných nahrávek, které jsem dříve nikde nenašla. Dobře se četlo, teď už nemám pochybnosti o tom, že byla zavražděna. Stala se prostě nepohodlnou, půl světa ji měl za blbou naivní blondýnu, ale to ona nebyla.
Takové čtení k bazénu nebo prostě na léto. Někdy je potřeba si takovou oddechovou knihu přečíst, kde nemusíte o ničem přemýšlet a děj se točí pořád dokola. Ale jóóó :-)
Na knížku jsem se, ačkoliv jsem tady četla nějaké komentáře, těšila. Zklamala mě. Opravdu si více než tři hvězdy nezaslouží. Čekala jsem víc.
Nečetlo se špatně. Takový bláznivý vánoční romantický… Některé situace jsou dost trapný, ALE... no dobrý :-)
Kniha se četla velice dobře. Líbilo se mi jak krásně se nakonec všechno propojilo v jeden závěr. V půli knihy jsem začala tušit co a jak :-) ale mohu jen doporučit. Určitě si přečtu další díly !
Nejlepší ze třech přeložených dílů u nás do češtiny. Velice mě to bavilo a vtáhlo do děje. Za mě super počteníčko, mohu jen doporučit. Mohli by se do-překládat i předchozí díly této série, stálo by to určitě za to !
Hmmm, nic moc. Prvních 100 stran jsem se rozhodovala jestli číst dál nebo odložit. Nakonec jsem vydržela a dočetla ale kniha mě moc nebavila. Nějak se mi těžko četla. Námět knihy dobrý, ale prostě nějak za mě ne :-) ...Něco podobného napsal Dave Eggers - Kruh. To mě bavilo víc.
Není to zrovna něco co vyhledávám, ale když chcete číst nějakou knihu, kde nemusíte vůbec přemýšlet, tak je ideální. Protože konce tušíte hned od páté strany :)
Příjemné počtení, určitě jsou lepší severské krimi, ale já jsem spokojená. Děj plynul rychle, kapitoly jsou krátké, takže čtete, čtete a čtete. Určitě si přečtu další díl.
Kuchařku jsem si půjčila v knihovně. Překvapila mě krásnými fotkami a jednoduchými recepty ve většině případě z dostupných ingrediencí. Určitě nějaké recepty vyzkouším.
Kniha se dobře četla, ale děj se nějak táhl. Trošku mě to nudilo, konec hodně uspěchaný. Nejlepší byla část kdy bojovali s anakondou. Zajímavé téma, ale kniha mě nevtáhla do děje.
Skvělá kniha, velice dobře se četla. Těším se na další díly této série.
Velice dobře se četlo. Jsem fanoušek seriálu, takže jsem musela. Ale hodně příjemné čtení, doporučuju :-)
Četlo se dobře, ale nějak mě to moc nezaujalo. Mohla by to být dobrá divadelní hra :-)
Jsem její fanoušek a když jsem zjistila, že vydala knihu a je i v češtině, sáhla jsem hned po ní. Vtipně napsaná, čtivá. Za mě super :-)
Velice dobře se četlo, napínavé od první stránky až k poslední. Určitě vyhledám další knížky od této spisovatelky.
Ale jooo, když chcete něco přečíst a nechce se Vám u toho přemýšlet. Oddechovka na víkend!
Nečekala jsem žádné literární veledílo :-) oddychovka, pobavila jsem se :-)